Avcılar Barınağı'nda skandal! Zor durumda olan köpek verilmedi..

Geçtiğimiz günler bir konuyu haberleştirmek için hayvan barınağına giden Vehaber editörü Ecem Parlayan'ın barınakta zor durumda gördüğü bir köpek ile ilgili skandal bir gelişme yaşandı. Barınak gönüllüleri durumu incelemek için olay yerine gitti.
Avcılar Barınağı'nda skandal! Zor durumda olan köpek verilmedi..
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Avcılar'da bir harabede bir köpeğin zincirlendiği ve çocuklar tarafından taşlandığı bilgisini alarak harabeye, ardından yasal işlemlerin takibini sağlamak için Avcılar Hayvan Barınağı'na giden Vehaber editörü Ecem Parlayan barınakta ağlayan ve tüyleri keçeleşmiş bir köpek gördü.  Köpeğe yanında başka bir köpek varken tek mama kabında mama verilmesine tepki gösteren Ecem Parlayan barınakta zor durumda olduğunu düşündüğü bu köpeği almak istedi. Barınak yetkilileri gazeteci olduğunu öğrendiği Ecem Parlayan'dan çekinerek engel çıkardı.

 

BARINAK YETKİLİLERİ SAYISIZ MAZARET UYDURDU

Önce Ecem Parlayan'dan adına kayıtlı herhangi bir fatura isteyen barınak çalışanları köpeği vermedi.

 

FATURA GÖTÜRDÜ

Ertesi gün fatura götüren Parlayan'a köpek yine verilmedi, 3 günlük bir tedavi sürecinin olduğu söylendi.

 

3 GÜN GEÇTİ 10 GÜN SONRA ARAYIN DENİLDİ

3 günün sonunda arayan Parlayan'a köpeğin ameliyat edileceği, çıkacak durumda olmadığı söylendi.

 

BARINAK NEYİ GİZLİYOR? KÖPEĞİN SAĞLIK DURUMU NE?

Ecem Parlayan'a köpeğin ısrarla verilmemesinden şüphelenen barınak gönüllüsü hayvan hakları savunucuları köpeğin sağlık durumunu incelemek ve barınaktan çıkarmak için harekete geçti. Hayvan hakları savunucuları Avcılar Barınağı'na gitmek için yola çıktı.

 

TEDAVİ EDİLMESİ GEREKİYOR VEREMEYİZ

Hayvan hakları savunucuları barınağa giderek köpeğin sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Köpeğe ameliyat yapılacağı belirtilirken ameliyatın neden yapılacağı konusunda bilgi verilmedi. Hayvan hakları savunucuları da konunun takipçisi olacağını belirtti.

 

ÇARŞAMBA GÜNÜ ALINACAK

Barınak gönüllüleri, tedavinin uzamasının normal olmadığını, bu kadar sürede tedavisinin bitmesi gerektiğini belirterek, köpeği barınaktan çıkarmak için Pazartesi günü tekrar gittiler, köpeğin tedavisinin ardından Çarşamba günü verileceği söylendi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü