Avcılar’da 44 kişi hastaneye başvurdu, kapılar sıkıştı, 2 bina mühürlendi

İstanbul’da meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depreme Avcılar’da yakalanınca korkarak balkon veya pencerelerden atlayan veya koşarken ayağını burkan, sinir krizi geçiren 44 kişi Murat Kölük Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Bazı evlerin sarsıntıdan kapıları sıkıştı.
Avcılar’da 44 kişi hastaneye başvurdu, kapılar sıkıştı, 2 bina mühürlendi
2019-09-27 07:53:10   Güncelleme: 2019-09-27 08:03:51    

Başvuranlardan 17’sinde kemik kırığı tespit edildi. Devlet Hastanesi Başkehimi İbrahim Ulusoy, acil serviste yoğun başvuru üzerine doktor ve sağlık görevlilerinin ikinci bir emre kadar görev yerlerini terk etmemelerini istedi. Depremin şiddetli hissedildiği Avcılar’daki Merkez Mahallesi’nde iki bina müdürlendi. Rüzgarlı Sokak’taki 11 daireli bir binanın yanı sıra hemen yanındaki Öğretmenler Caddesi’ndeki 8 daireleri bir binanın kolon ve kirişlerinde çatlama ve patlamalar görülünce AFAD ile Avcılar Belediyesi’ne haber verildi. İhbarlar üzerine bodrum katlarında yapılan incelemelerin ardından bu binaların riskli olduğu tespit edilerek mühürlenmelerine karar verildi.

KAPILAR SIKIŞTI

Bir tarafı deniz bir tarafı göl olan Avcılar'da bazı evlerin kapılarının sıkıştığı ve sarsıntının ardından açılmadığı öğrenildi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü