Babacan'dan Bahçeli'ye: Tek bir afet bölgesini görmeden, tek bir depremzedenin halini bilmeden ahkam kesiyor!

DEVA Genel Başkanı Ali Babacan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin henüz kendi memleketinin de içinde bulunduğu deprem bölgelerine gitmemesini eleştirdi. 'Ben kendisine söyleyeyim: Sayın Bahçeli, Osmaniye’deki konutunuzun tam karşısında yıkılan enkazın sakinlerine konutunuzun tuvaletine kullanım izni verilmemiş, siz neden bahsediyorsunuz?' diyen Babacan, 'Tek bir afet bölgesini görmeden, tek bir depremzedenin halini bilmeden ahkam kesiyor!' ifadeleriyle Bahçeli'ye yüklendi.
Babacan'dan Bahçeli'ye: Tek bir afet bölgesini görmeden, tek bir depremzedenin halini bilmeden ahkam kesiyor!
2023-02-14 19:03:16   Güncelleme: 2023-02-14 19:03:16    

Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Gerçek Gündem'in, 'Karşısındaki 12 katlı bina çöktü, Devlet Bahçeli'nin 'Devlet Bey Konağı' depremzedelere kapılarını hiç açmadı' başlıklı videosunu alıntılayarak Bahçeli'yi eleştirdi. 

Bahçeli'ye, 'Masal anlatmayın, ülke ne hâlde bilmeden oturduğunuz yerden ahkam kesmeyin' diye seslenen Babacan, paylaşımında şunları yazdı:

'Tek bir afet bölgesini görmeden, tek bir depremzedenin halini bilmeden ahkam kesiyor! Ben kendisine söyleyeyim: Sayın Bahçeli, Osmaniye’deki konutunuzun tam karşısında yıkılan enkazın sakinlerine konutunuzun tuvaletine kullanım izni verilmemiş, siz neden bahsediyorsunuz?

Ben gittim. Sizin adım atmadığınız hem de vekili olduğunuz memleketiniz Osmaniye’nin hâlini gördüm. Adıyaman’ı, Kahramanmaraş’ı, Hatay’ı, Adana’yı gördüm. Kurtulan vatandaşlarımızı dinledim. Masal anlatmayın, ülke ne hâlde bilmeden oturduğunuz yerden ahkam kesmeyin.'

Vehaber Menu