Babala TV yayınında gelen sorulara sinirlenip sesini yükselten Muharrem İnce'ye tepki gösterildi: Biz zaten bize bu şekilde davranılmasından bıktık

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Oğuzhan Uğur'un sahibi olduğu Youtube kanalı Babala TV yayınında gelen sorulara sinirlenip sesini yükseltti. İnce'ye salondaki katılımcılardan tepki gelirken bir katılımcı, 'Biz zaten bundan bıktık, bize bu şekilde davranılmasından bıktık. Bunu değiştirmek istiyoruz.' dedi.
Babala TV yayınında gelen sorulara sinirlenip sesini yükselten Muharrem İnce'ye tepki gösterildi: Biz zaten bize bu şekilde davranılmasından bıktık
2023-04-14 14:32:21   Güncelleme: 2023-04-14 14:37:41    

Haberin Videosu için tıklayın

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Oğuzhan Uğur'un YouTube Kanalı Babala TV'de yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon programına konuk oldu. 

Babala TV'nin sosyal medya hesaplarından yayınlanan programın tanıtım videosuna göre İnce, salondan gelen sorulara zaman zaman sinirlenince tansiyon da yükseldi. 

Özellikle Memleket Partisi Sözcüsü İpek Özkal Sayan'ın eşinin Kolin İnşaat yönetici olmasıyla ilgili bir soru üzerine eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in adaylığını gösteren İnce sesini yükseltince salondaki izleyiciler tepki gösterdi. 

Dinleyicilerden bir genç ise 'Biz zaten bundan bıktık, bize bu şekilde konuşulmasından, böyle davranılmasından bıktık. 21 senedir bize böyle hitap ediliyor ve biz artık bunu değiştirmek istiyoruz. Bugün, şu an bu durumdaysanız, yarın iktidara geldiğinizde çok merak ediyorum' diyerek Muharrem İnce'ye tepki gösterdi.

Vehaber Menu