Bağdat Caddesi'nde üniversite öğrencisine tecavüz!

Bağdat Caddesi'nde üniversiteli genç kadını bıçakla tehdit ederek bir apartmanın arka bahçesinde tecavüz eden zanlı yakalandı. Zanlının 33 yaşında evli ve 2 çocuk babası ve servis şoförü olduğu ortaya çıktı.
Bağdat Caddesi'nde üniversite öğrencisine tecavüz!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

İstanbul Bağdat Caddesi'nde üniversite öğrencisi genç kadına bir apartmanın arka bahçesinde tecavüz edildi. Habertürk'ten Sedef Şenkal ve Eray Erollu'nun haberine göre, üniversite öğrencisi 19 yaşındaki E.F.B., cumartesi günü arkadaşlarıyla Kadıköy’de buluşup yemek yedi. Gecenin sonunda ise E.F.B., Bostancı’daki evine gitmek için Kadıköy Rıhtım Caddesi’nden dolmuşa bindi. Sahilyolunda dolmuştan inip evine doğru yürümeye başlayan genç kızın peşine kimliği belirsiz bir kişi takıldı. E.F.B. evinin sokağına girdiği sırada saldırgan harekete geçti.

Haberde saldırganın genç kızı ağzını kapatarak ve sürükleyerek bir apartmanın arka bahçesine götürdüğü ve burada bıçak tehdidiyle tecavüz ettiği belirtiliyor. Saldırganın genç kızın çantasındaki 65 TL ile cep telefonunu da aldığı habere yansıyan bilgiler arasında.

KAÇAN SALDIRGAN EVİNDE YAKALANDI

Bu sabah Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği Ekipleri'nin düzenlediği operasyonda Pendik'te evinde yakalanan saldırganın 33 yaşında evli ve 2 çocuk babası ve servis şoförü olduğu ortaya çıktı. Saldırganın ayrıca uyuşturucudan, dolandırıcılık ve hırsızlıktan poliste kaydının olduğu öğrenildi.
 
TRAFİK TERÖRÜ BİTMEK BİLMEDİ

Tecavüz dehşetinin yaşandığı Bağdat Caddesi, sık sık kural ihlali nedeniyle yaşanan cinayet gibi kazalara da sahne oluyor. Geçtiğimiz yıl yaşanan kazada çiçekçi Mehmet Emin Kaya, üniversiteli Murathan Öztürk’ün kullandığı lüks aracın kurbanı olmuştu. Öztürk’ün aşırı hız nedeniyle kontrolünü kaybettiği Otomobil kaldırıma çıkmış, tezgâhının arkasında uyuyan Kaya’yı öldürmüştü. Kaçtıktan 87 gün sonra teslim olan Öztürk tutuklanmıştı.
 
Cadde önceki hafta ise 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Feride Büşra Taşlı’ya mezar olmuştu. Kırmızı ışıkta durmayan Zeynep Nur Koşan yönetimindeki lüks otomobilin çarptığı Büşra olay yerinde can vermiş, 26 yaşındaki sürücü tutuklanmıştı.