Bahar Feyzan Fethullah Gülen'den neden 30 milyon TL aldı, neden başbaşa yemek yediler? - İroni içerir

Bugün Bahar Feyzan tipi gazeteciliği 'çok güvendiğim kaynaklardan' anlatıyorum.
Bahar Feyzan Fethullah Gülen'den neden 30 milyon TL aldı, neden başbaşa yemek yediler?  - İroni içerir
2023-08-18 03:56:01   Güncelleme: 2023-08-18 15:43:00    

Geçtiğimiz günler Bahar Feyzan, gizlice Fethullah'la Gülen'le ABD'de başbaşa yemek yedi. Yemeğin ardından Gülen, Bahar Feyzan'ın hesabına 30 milyon TL aktardı. Gülen, Feyzan'dan bir süre ABD'de yaşamasını istedi. İkili şarap açarken Gülen, Feyzan'a 'Gözlerin su gibi' dedi. 'Çok güvendiğim kaynaklar' diye bir kaynağa göre Bahar Feyzan'ın, Gülen'le gizli gizli buluşmaya devam ettiği öğrenildi.

BİSİKLET ÇALDI

Bahar Feyzan küçükken komşu çocuğunun bisikletini çalmasıyla ilk olarak NTV ekranlarında haber konusu oldu.Kameramanlara çok sinirlenen Feyzan, 'Lan ben de gazeteci olup sizi çekmezsem bana da Bahar demesinler dedi. Bu detay her ne kadar kameralara yansımasa da çok güvendiğimiz kaynaklarla belgelendi.

LİSE YILLARINDA SEVGİLİSİNİ BIÇAKLADI

Feyzan, lise yıllarında sevgilisiyle Beyoğlu'nda gezerken sevgilisinin başka bir kadına bakmasıyla çok sinirlendi ve cebinden çıkardığı bıçakla sevgilisini yaraladı, ardından 'Benim kaynaklarım var lan, ispat edemezsin' dedi

DAVA AÇARSAN AÇ OĞLUM

Sevgilisinin polis çağırmasına çok sinirlenen Feyzan, ' Niye kadının orasına burasına bakıyorsun lan, dava açarsan aç oğlum' dedi.

ZİLLERE BASIP KAÇIYORDU

Feyzan ilerleyen yaşına rağmen komşularının zillerine basıp kaçıyordu. Bir gün komşularının şikayeti üzerine annesi olaya çok sinirlendi ve çıkan kavgada Feyzan evi terketti.

KAYKAYLA KAYARKEN SELFİE ÇEKMEK İSTEDİ, BAŞINI YERE VURDU

Feyzan'ın üniversite yıllarında da aksilikler peşini bırakmadı.Sahilde kaykayla kayan Feyzan fotoğraf çekmek istediği sırada düşüp başını yere vurdu. İlerleyen yıllar bu detay Feyzan'ın otobiyografisinde 'Kaykayı yapanın Allah belasını versin' sözleriyle yer aldı.

İSMAİL YK 'ALLAH BELANI VERSİN' ŞARKISINI BU OLAY NEDENİYLE YAZDI

Feyzan'ın başını yere vurmasına çok üzülen İsmail YK, kaykay üreticilerine yönelik 'Allah Belanı Versin' şarkısını kaleme aldı.

Dipnot: Yazılanlar kimilerine göre gazeteciliktir ama senaryo, deneme yazmak bir haber ya da makale örneği değildir. Burada uydurulanların da gazetecilikle bir ilişkisi bulunmamaktadır.