Bahar Feyzan'ın Tuncay Özkan iddiaları yalan! Neden mi? Sebebi Canan Kaftancıoğlu

Bahar Feyzan, Tuncay Özkan'ın Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı çocuk gibi azarladığı iddialarını gündeme getirmiş ardından da çok sayıda iddiada bulunmuştu. Bu iddialarla ilgili tarihsel bazı örnekler vereceğim.
Bahar Feyzan'ın Tuncay Özkan iddiaları yalan! Neden mi? Sebebi Canan Kaftancıoğlu
2023-05-20 02:30:37   Güncelleme: 2023-05-20 03:24:32    

Canan Kaftancıoğlu'nu tanımayan yoktur. CHP içerisinde sosyalist siyasete yönelik söylemlerle gündeme gelen isimlerden biri. Pozisyonu da ortada. Büyük atışmalarından birini Muharrem İnce ile yaşadı. İnce, Kaftancıoğlu'nun kullandığı 'Mustafa Kemal' hitabının içeriğini boşaltmaya çalışarak 'Sen nasıl Atatürk demezsin' gibi kelime oyunları yapmıştı. Nihayetinde İnce, CHP'de devredışı kaldı.

Kaftancıoğlu: Tuncay Özkan ve Yıldırım Kaya’nın seçilmemesi için elimden geleni yaptım

Gazeteci İsmail Saymaz, katıldığı bir programda, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile kurultay ardından yaptığı görüşmeyi aktardı. Saymaz, Kaftancıoğlu’nun kendisine, Tuncay Özkan ve Yıldırım Kaya hakkında, 'Onların seçilmemesi için elimden geleni yaptım' dediğini söyledi.

Canan Kaftancıoğlu'nun bulunduğu bir partide üstelik İstanbul İl Başkanı olduğu bir partide Tuncay Özkan'ın kalkıp Ekrem İmamoğlu'na ayar verebileceğine zerre ihtimal vermiyorum. Hal böyle olunca geriye kalan iddiaları da samimi bulmuyor, çok kurcalamıyorum.