BAHÇELİ: MHP İDAMA DÜNDEN HAZIR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erdoğan'ın idam cezası açıklamasına destek verdi.
Bahçeli: MHP idama dünden hazır
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. 7 Haziran seçimleri ve 1 Kasım'a ilişkin açıklama yapan Bahçeli, şöyle konuştu:

Bize hayırcı diyenler koalisyondan kaçtığımızı uyduranlar günü geldiğinde mahcup olacaklar varsa vicdanları azap içinde sızlanacaklar. Biliyor ve inanıyoruz ki 7 Haziran'dan sonra hakkımızda yürütülen kampanyalar MHP'yi ele geçirme girişimleridir. 2 Kasım sabahı kuyumuzu kazmaya heves edenler milliyetçiliğin gönüllere girmesini hazmedemeyen işbirlikçilerdir.

AKP-CHP 32 gün görüşüp görüşüp dağıldı. Bizi yüzde 60'lık bloğa mahkum etmeye çalıştılar. PKK ile aynı yerde olmaya çağırdılar. Böyle koalisyona sonu ölüm de olsa girmeyiz, giremeyiz. Kandil, Pensilvanya koalisyonuyla iktidar olsak bunu nasıl açıklayacaktık. Dediler ki MHP, AKP'nin önünü açtı. Bunu diyenler milletin tercihini görmeyenlerdir. Millet ne derse o değil midir? Ne yapsaydık, sandıkta bulamadıklarımızı sokaklarda mı arasaydık? Biz Türkiye'nin önünü açar, düğümleri çözeriz.

İDAM AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı ve Başbakan idamı istediğini söylemiştir. İdam cezasına bakışımız net ve bellidir. Bizi dün eleştirenler bizim çizgimize geldi. Madem idama ihtiyaç var, o halde bahaneye gerek yoktur. AKP hazırsa, MHP dünden vardır.