Banka müdürü turiste tecavüz etti!

Geçen yıla kadar Goldman Sachs'ta üst düzey yönetici olarak çalışan Jason Lee, New York'ta İrlandalı bir turiste tecavüz suçlamasıyla hâkim karşısına çıkarıldı.
Banka müdürü turiste tecavüz etti!
2020-08-11 06:40:55   Mettre à jour: 2021-09-05 00:13:37    

İngiliz Daily Mail, Lee’nin, doğum gününde erkek kardeşinin yanına, Manhattan'a gelen İrlandalı turiste tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanmasını haberleştirdi. 

Suffolk Bölge Savcılığı'nın Nitelikli Suçlar Bürosu Şefi Kerriann Kelly'nin mahkemedeki anlatımlarına göre; New York'un Long Island adasında 19 Ağustos 2013'te yaşanan olay, şöyle gelişti: 

GÜRCÜ RESTORANINDA TANIŞTILAR

Jason Lee ve arkadaşı Rene Duncan, 20 yaşındaki İrlandalı kız ve arkadaşlarıyla popüler bir Gürcü restoranında tanıştı. 

İkili, Lee'nin 37'nci yaş gününü kutluyordu ve İrlandalı grubu bankacının yakında bulunan kiralık malikânesine davet etti.


Tecavüz skandalı, New York'un East Hampton kasabasında bulunan bu malikânede yaşandı.

Grup evdeki partide sabaha kadar eğlendi; şarap içip derin dondurucudan çıkardıkları pizzayı yediler. 

Hatta mağdur kız ve beraberindeki kız arkadaşı kıyafetlerini çıkarıp iç çamaşırlarıyla havuza girdi. Çırıpçıplak soyunan Lee de peşlerinden atladı. 

ÜSTÜNÜ DEĞİŞTİRMEK İÇİN BANYOYA İNDİ

Sonrasında sabah 06:00 sularında kız, üstünü değiştirmek için alt kattaki banyoya indi. Arkasından Lee de gitti ve banyonun kapısını zorlayarak içeri girmeye çalıştı. 

Turist kız, Lee'nin çıplak olduğunu görünce "Şaka mı bu" diye düşünerek onu itti ve "Ne yaptığını sanıyorsun sen" dedi. 

Fakat Lee kızı iterek kapıyı açtı ve içeri girmeyi başardı. Bu sırada kız da sırt üstü yere düşüp kalçasını incitti. 

Soyunmasını istediği kızdan 'Hayır' cevabı alan Lee, eliyle ağzını kapayarak "Kapa şu çeneni" diye bağırdı. 

Sonrasında da kıyafetlerini çıkarıp kıza tecavüz etti. Talihsiz kız, Lee'nin elinden kasıklarına tekme atarak kurtulabilirken, şoka girdi. 

KARDEŞİ ISRARCI OLUNCA POLİS GELDİ

O saatlerde Lee'nin arkadaşı Duncan, arabasının çalındığını düşünerek polisi aradı. Bankacı, "Büyük bir sorun yok" diyerek polisin eve gelmesini engellemeye çalıştı. 

Fakat İrlandalı turistin kardeşi, kız kardeşiyle ilgili bir sorun olduğunu söyleyerek polisin gelmesinde ısrarcı oldu ve şikâyette bulundu.  

Yakın zaman öncesine kadar Goldman Sachs'ta müdür olarak çalıştığı öğrenilen Jason Lee, ünlü bir ceza avukatı tuttu ve dünkü duruşmaya eşiyle birlikte geldi. İrlandalı turist kıza "mide bulandırıcı ve vahşice tecavüz etmekle suçlanan" Lee'nin davası devam ediyor.

Goldman Sachs'tan yapılan açıklamada; Jason Lee'nin geçen yıl şirketteki işinden ayrıldığı belirtildi.

 (Hürriyet)