Banu Alkan’dan Aleyna Tilki’ye: Evde oturup filmlerimi izliyorlar, o kalın belleriyle taklit yapıyorlar ama olmuyor bebeğim

Geçen aylarda dünyaca ünlü Kylie Jenner’ın kendisini taklit ettiğini iddia eden Banu Alkan, şimdi de Aleyna Tilki'nin kendisini taklit ettiğini söyledi. Instagram'dan dans videolarını paylaşan Alkan, 'Evde oturup filmlerimi izliyorlar. O kalın belleriyle taklit yapıyorlar dedi.
Banu Alkan’dan Aleyna Tilki’ye: Evde oturup filmlerimi izliyorlar, o kalın belleriyle taklit yapıyorlar ama olmuyor bebeğim
2022-06-04 21:16:17   Güncelleme: 2023-04-15 14:45:30    

Banu Alkan fotoğrafları için tıklayınBanu Alkan videoları için tıklayın

Yeşilçam’ın 'Afrodit'i olarak hafızalara kazınan Banu Alkan, son günlerde de yaptığı ilginç paylaşımlarla gündeme geliyor. Geçen günlerde dünyaca ünlü Kylie Jenner’ın kendisini taklit ettiğini söylediği paylaşımlarla iddia etmişti. Alkan 'Seni taklitçi Kezban seni. Saçlarımın uçuşuna kadar beni taklit ediyor' diye yazmış, Kylie Jenner da Alkan’ın Instagram paylaşımlarına bakmıştı.

Alkan şimdi ise genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin kendisini taklit ettiğini ileri sürdü. 'Evde oturup filmlerimi izliyorlar. O kalın belleriyle taklit yapıyorlar' diyen Alkan, Aleyna Tilki’nin dans ettiği bir video ile, kendisinin yıllara ait dans ettiği bir videosunu paylaştı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü