Barınaktan kurtarıldı film yıldızı oldu!

Barınakta yaşam savaşı veren Karakız, film yıldızı oldu ve yönetmen Ayhan Sonyürek'le aynı evde yaşamaya başladı.
Barınaktan kurtarıldı film yıldızı oldu!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2019-12-28 02:05:14    

Cengiz Bozkurt'la başrolü paylaşan Karakız adlı köpek, Mersin'deki barınaktan kurtarıldı. Tavuk çaldığı için silahla vurulan ve o halde barınağa getirilen Karakız barınaktaki ameliyatla hayata tutunmuş ama bir ayağını kaybetmiştir.

Film ekibi bu üç ayaklı köpeği role uygun bulup seçmiş ve Karakız filmde rolünü başarıyla gerçekleştirmiştir.  Karakız bu film sayesinde barınaktan kurtulmuş ve artık yönetmen Ayhan Sonyürek'le aynı evi paylaşmaktadır.  'Erdal Bakkal' karakteriyle tanınan Cengiz Bozkurt'un baş rolünü bir köpekle paylaştığı 'İyi biri' 19 Haziran'da sinemalarda.

İyi biri, Antakya'nın Samandağ ilçesinde yaşayan, 40 yaşında, tutunamamış bir adamın, ev, iş ve eş bulma hayaliyle Mersin'in Mut ilçesindeki asker arkadaşına gitmek için, yanında köpeğiyle yola çıkmasının ve bu yolculuk boyunca yaşadığı komik, trajikomik hikayelerin anlatıldığı eğlenceli bir film.

OYUNCULAR: Cengiz Bozkurt, Mustafa Alabora, Macit Sonkan, Asuman Çakır, Devrim Atmaca, Tulga Serim, Aysan Sümercan, Sevim Gelenbe, Ecren Serim, Vedat Yalçın, Mazlum Çimen, Cezmi Ersöz, Faruk Karaçay ve Nail Demir. EKİP: Yönetmen / Senaryo: Ayhan Sonyürek Yapımcı: Mehmet Gün Görüntü Yönetmeni: Barbaros Engin Müzik: Ali Ekber Kayış - Ahmet Aslan Kurgu: Onur Uysal