Bayılan adamın parasını çaldı!

Denizli'de yaşayan Salih Gümüşer ATM önünde sara krizi geçirdi.
Bayılan adamın parasını çaldı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Sara nöbeti geçiren Salih Gümüşer, kendine geldiğinde telefonu ve parasının olmadığını farketti. DHA'nın haberine göre, Denizli'de 52 yaşındaki Salih Gümüşer çarşamba günü, bir yakınına para göndermek için Çınar PTT Şubesi önündeki ATM'ye gitti. Gümüşer, elindeki 1000 TL ve cep telefonuyla beklerken bir anda sara nöbeti geçirdi ve yere düşüp bayıldı. Yardım etme bahanesiyle Gümüşer'in yanına yaklaşan bir kişi, parasını ve cep telefonunu alıp kaçtı.

Olay geçtiğimiz çarşamba günü saat 22.00'da Çınar PTT Şubesi önündeki ATM’de yaşandı. Salih Gümüşer, yakınına para göndermek için PTT Çınar Şubesi önündeki ATM’ye gitti. Elinde yakınına göndereceği 1000 TL ve cep telefonuyla ATM önünde beklerken aniden sara krizi tutan Gümüşer, baygınlık geçirdi. Elindeki para ve telefonu ise ATM’nin önüne düştü.

Gümüşer’in yere düştüğünü görüp, yardım etme bahanesiyle yaklaşan bir kişi de yerdeki 1000 lirayla telefonu alıp olay yerinden uzaklaştı. Bir süre sonra kendine gelen Gümüşer, parası ve telefonunun olmadığını görünce polise giderek şikayetçi oldu. Soruşturma başlatan polis, ATM'nin güvenlik kamerasından hırsızın görüntüsüne ulaşıp kimliğini belirledi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü