Bekar erkeğe cinsel ihtiyaç ödeneği verilsin!

TBMM Dilekçe Komisyonu'na başvuran Avukat Yavuz Balkan, kadına yönelik şiddetin ve cinsel saldırıların önlenebilmesi için bekar erkeklere cinsel ihtiyaçlarını karşılamak üzere ödenek ayrılmasını istedi.
Bekar erkeğe cinsel ihtiyaç ödeneği verilsin!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Komisyon Balkan'ın dilekçesinin yasal düzenleme alanına girdiğini belirterek, dilekçeyi milletvekillerinin dikkatine sundu. 

'ERKEKLERİN CİNSEL İHTİYAÇLARINI KARŞILAYAMAMASI'
Habertürk'ten Saliha Çolak'ın haberine göre; TBMM Komisyonuna dilekçe veren Av. Yavuz Balkan “Benim bu zamana kadarki gözlemlerime göre kadına yönelik şiddet ve cinayetlerin yüzde 80’i toplumda erkeklerin cinsel ihtiyaçlarının giderilmemesinden kaynaklanıyor. Yüzde 10’u da kocaların evden uzaklaştırılması kararından kaynaklanıyor. Kocalar evden uzaklaştırma kararını kendilerine yediremiyor. Artık bunlara tırnak içinde ‘erkek’ demek gerekiyor. Erkekliklerine yediremiyorlar” dedi.

'YÜZDE 99'U ÖNLENİR'
Balkan “Aşık Veysel’in ‘Güzelliğin on para etmez, bu bendeki aşk olmasa’ sözüne bakın. Yani, insanları âşık eden, hormonları. İnsanoğlunu kadın olsun, erkek olsun, tabiri caiz ise ‘çıldırtan’ hormonal faaliyetleri. Bir noktada bu hormonlardan kaynaklı ihtiyaçların giderilmesi gerekiyor. Bu ihtiyaç giderilmezse bu durumda ya kadına tecavüz ediyor ya elle sarkıntılık ediyor ya katlediyor. Erkekler cinsel ihtiyaçlarını karşılayabilse kadın cinayetlerinin yüzde 99’u önlenir. Bu konuda iddialıyım” ifadelerini kullandı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü