Benimle zorla ters ilişkiye girdi!

Eskişehir'de İran'lı sığınmacı trans kadın, gittiği evde kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla İran'lı sığınmacı Ehsan M.'den şikayetçi oldu.
Benimle zorla ters ilişkiye girdi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Translara taciz, tecavüz, darp haberlerine her geçen gün yenileri ekleniyor. DHA'nın haberine göre, olay geçen Nisan ayında Ertuğrulgazi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre trans kadın, kendisi gibi İranlı olan Ehsan M.'nin daveti üzerine evine gitti. Evde içki içen Ehsan M., trans kadına tecavüz etti. Olayın ardından polis merkezine giden kadın, Ehsan M.'den şikayetçi oldu. Suçlamaları kabul etmeyen ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtilen Ehsan M. hakkında dava açıldı.
 
Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan ilk duruşmaya tutuksuz sanık Ehsan M. katılmadı. Duruşmaya katılan kadın sanıktan şikayetçi olduğunu belirterek, "Ehsan M. bir arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Ehsan M. beni evine davet etti. Ben de gittim. Kendisi alkol alıyordu, ben alkol kullanmadım. Gece ilerleyen saatlerde elindeki içki şişesi ile üzerime geldi. Beni tehdit etti. Zorla benimle ters ilişkiye girdi" dedi.
 
Mahkeme heyeti, tutuksuz yargılanan sanık Ehsan M.'nİn ifadesinin alınması için duruşmayı erteledi.