Beşiktaş, Önder Karaveli ile anlaştı

Beşiktaş Futbol A.Ş Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, teknik direktör olarak Önder Karaveli ile devam edeceklerini açıkladı.
Beşiktaş, Önder Karaveli ile anlaştı
2021-12-13 23:37:04   Güncelleme: 2022-03-26 19:05:33    

Beşiktaş’ta teknik direktör konusunun çözüme kavuşması için gerçekleşen Yönetim Kurulu Toplantısı tamamlandı.
Toplantının ardından Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, basın mensuplarına teknik direktör konusunda açıklamalarda bulundu.
Kazancı 'Değerlendirmeleri yaptık. Bu çalışmalar için birkaç güne ihtiyaç var. Yerli, yabancı adaylar var. Yazılmayan isimler de var. İsimler üzerine yoğunlaştık. Yerli ya da yabancı şartımız yok. Şenol Güneş ismi de toplantıda geçti.' dedi.
Ceyhun Kazancı, 'Uzun bir toplantı oldu. Daha detaylı bir çalışma yapma kararı aldık. Bu isimler üstünde yaptığımız çalışmalar bitene kadar, Önder Karaveli’yle yola devam etme kararı aldık' ifadelerini kullandı
Açıklamalarına devam eden Ceyhun Kazancı 'Uzun bir toplantı oldu. Daha detaylı bir çalışma yapma kararı aldık. Bu isimler üstünde yaptığımız çalışmalar bitene kadar, Önder Karaveli'yle yola devam etme kararı aldık. Bruno Pinheiro da gündemde.Bruno Pinheiro da gündemde. Hata yapmak istemiyoruz. Önder Karaveli gibi harika bir liderimiz yok. Bizim zaten kendisinden şüphemiz yoktu. Daniel Farke defterini kapattık, anlaşamadık. 7-8 adayımız var. Slaven Bilic hala adaylardan bir tanesi.' ifadelerini kullandı.
 

Vehaber Menu