Beyoğlu en sessiz gecesini geçirdi!

İstanbul'da bu akşam büyük bir çoğunluk evden dışarıya çıkmadı. İstanbul sokaklarında sessizlik hakim.
Beyoğlu en sessiz gecesini geçirdi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Bugün İstiklal Caddesi üzerinde gerçekleşen canlı bomba saldırısının ardından, özellikle haftasonu  rağbet gören Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde her zamanki insan kalabalığı görülmezken, caddeye gelen vatandaşlar patlama noktasını ziyaret etti. Ayrıca eğlence mekanlarının olduğu Nevizade’de iş yerlerinin kapalı olması dikkat çekti. İstiklal Caddesi’ndeki birçok eğlence mekanının kapıların açmadığı görüldü.

 
İstiklal Caddesi’nde her cumartesi yaşanan insan kalabalığı yerini tenhalığa bıraktı. Vatandaşlar İstiklal Caddesinde gezmeyi tercih etmezken, caddeye çıkanların daha çok turistler olduğu gözlendi. Öte yandan eğlence merkezlerinden biri olan Nişantaşı da tenhalıktan nasibini aldı. Teşvikiye ve Rumeli Caddesi’ndeki birçok eğlence mekanının boş olması dikkatlerden kaçmadı.
Anadolu yakasında da sokaklar ve meydanlar boş kaldı. Özellikle Bağdat Caddesi’ndeki sakinlik dikkat çekti. Kadıköy’deki eğlence mekanlarının olduğu sokaklar boş kalırken, trafiğe çıkan araba sayısında da gözle görülür bir düşme görüldü.(Vatan)