Beyzbol maçında not: Eşin seni aldatıyor, üzgünüm!

Amerika’da yaşayan Delena ve Bryne isimli iki kadın, gittikleri beyzbol maçında önlerinde eşiyle maç izleyen kadının telefon mesajlaşmasını izleyerek, adama ''eşin seni aldatıyor, üzgünüm'' yazılı bir not verdi.
Beyzbol maçında not: Eşin seni aldatıyor, üzgünüm!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Huffington Post’ta yer alan habere göre, paylaşılan fotoğrafların birinde kadının sevgilisine, ‘Yerde çıplak uzanıyor olacağım…’ ve ‘Mark Allen, seni seviyorum’ yazdığı öne sürülüyor. Bu mesajların gönderildiği kişi de telefona, Amerika’da oldukça yaygın bir kadın ismi olan ‘Nancy…’ adıyla kaydedilmiş.

Bunun da internette dolaşan asılsız bir dedikodu olabileceğine dair fikirler olsa da, olay tüm dünyada ve sosyal medyada oldukça ses getirmiş.

Durumu bir şekilde kadının eşine söylemeyi kafasına koymuş olan kadınlar, takımın fikstürü olduğu görünen bir kağıda, ‘Eşin seni aldatıyor. Nancy’den gelen mesajlara bak. Aslında ismi Mark Allen olan biri.’ yazmışlar. Nota ayrıca eğer mesajlar silinmiş olursa diye yollayacakları fotoğrafları gönderebilmek için kendi telefon numaralarını eklemişler. Sonunda da, ‘Üzgünüm, bilmen gerekir diye düşündüm.’ diye yazmışlar.

Maç bitiminde notu adama veren kadınlar, adamın mesajı aldığını, onlara ‘tamamdır’ minvaline gelen bir el işareti yaptığını ve oradan ayrıldığını söylemişler. Daha sonra adamdan fotoğrafları isteyen bir mesaj gelmiş.

Metro.co.uk’a yaptıkları açıklamada bu konuşmadan sonra adamın tekrar iletişime geçmediğini söylemişler. ‘Aslında sormak isterim fakat bana düşmez diye düşünüyorum’ diye de eklemiş kardeşlerden biri.

Delena ve Bryne’in yaptığını doğru bulan kişiler kendilerine sosyal medyadan ulaşıp bu hareketlerini oldukça cesur bulduklarını söylemiş. Tabii onlara kendi işlerini bakmaları, iki kişinin arasına girmemeleri gerektiğini söyleyenler de olmuş.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü