Bilic'in yerine kim geliyor?

Beşiktaş'ta Slaven Bilic'in kredisi sona erdi. Hırvat teknik adam Torku Konyaspor mağlubiyeti sonrası, 'Gelecek sezon Beşiktaş'ta kalmam mümkün gözükmüyor' açıklamasını yaptı.
Bilic'in yerine kim geliyor?
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

 Beşiktaş'ın başında 11 derbide taraftarına galibiyet sevinci yaşatamayan Bilic'in görevine son verilmesi bekleniyor. 2015-16 sezonunda Beşiktaş'ın teknik direktörü adayları arasında 2'si yabancı olmak üzere 5 çalıştırıcının ismi ön plana çıkmış durumda.

12 yıllık Shaktar Donetsk kariyerine sezon sonunda nokta koyacağını açıklayan Mircea Lucescu ile yapılan görüşmeden olumlu yanıt alan Siyah-beyazlı yönetim, Rumen teknik adamın ismini listenin ilk sırasına yazmış durumda. Adı Fenerbahçe'yle de anılan Lucescu için Başkanı Fikret Orman'ın yoğun mesai harcadığı belirtiliyor.Başkan Orman'ın, Ukrayna'da kupa üstüne kupa kaldıran Lucescu'yu isteyenlerin başında geldiği ifade edilirken; Rumen çalıştırıcının yeni statla ilgili durumu sürekli takip etmesi de bu transferin gerçekleşme ihtimalini artırıyor.Shaktar Donetsk'te Lucescu'nun yardımcılığını yapan Antonio Carlos Zago'nun da Lucescu'nun Beşiktaş'la anlaşması konusunda istekli olduğu ifade ediliyor.

LUCESCU OLMAZSA ŞENOL GÜNEŞ

Rumen hoca son dakikada vazgeçerse, Kara Kartal'ın yeni sezondaki patronu Şenol Güneş olacak. Bir süredir Bilic'in yerine teknik direktör arayışlarını sürdüren siyahbeyazlıların, Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ile yaptıkları görüşmede prensip arlaşmasına varıldığı belirtildi.Bu transferle bizzat ilgilenen ikinci başkan Ahmet Nur Çebi'nin Şenol Güneş ile prensip anlaşmasına vardığı ancak Bursaspor ile ilişkiler dikkate alınarak transfer görüşmelerinin büyük titizllikle sürdürüldüğü ortaya çıktı. Şenol Güneş'in Beşiktaş'a gelmesi durumunda siyah-beyazlılar'ın yerli piyasasında elinin güçleneceğinin planları da yapılıyor.

SÜRPRİZ ADAY: ERSUN YANAL

Lucescu ve Şenol Güneş'in alternatiflerini arayan Beşiktaş'ta sürpriz bir ismin gündeme geldiği ortaya çıktı: Ersun Yanal. Fenerbahçe'den olaylı şekilde ayrılan, Trabzonspor taraftarlarıyla da bir türlü yıldızı barışmayan deneyimli hocanın Beşiktaş'la masaya oturabileceği düşünülüyor.

Fotomaç