Bilic'ten duygulandıran veda konuşması!

Slaven Bilic, pazartesi günü de oyuncularına seslendi: Sizler daha büyük başarılara layıksınız. Umarım o güzel günleri de göreceksiniz.
Bilic'ten duygulandıran veda konuşması!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Beşiktaş’ın başındaki son maçına Gençlerbirliği karşısında çıkacak olan teknik direktör Slaven Bilic, ‘veda konuşmasını’ erken yaptı. Pazartesi günü yapılan çalışma öncesi oyuncularıyla bir toplantı düzenleyen Bilic, kaybedilen şampiyonluğa karşın takıma teşekkür etti. Hırvat hoca, “İyi ya da kötü sizlerle güzel bir birlikteliğimiz oldu. Şampiyonluğu sonuna kadar kovaladık ama olmadı. Hem kendi hatalarımız hem de dış etkenler bizi şampiyonluktan etti. Ben yeni sezonda yokum. Ama kalbim hep sizlerle birlikte olacak” dedi.

GÖZLERİ DOLDU
Bilic ayrıca, oyuncularının yeteneklerini de överek, “2 yıldır ligi 3. sırada bitirdik. Ancak sizler daha da iyisine layıksınız. Eğer burada kalacaksanız umarım güzel günler göreceksiniz. Yeter ki pes etmeyin. Aranızda Avrupa’da iyi yerlerde oynayacak birçok isim var” diye konuştu. Tecrübeli çalıştırıcının konuşması alkışlarla son bulurken, Bilic’in gözlerinin dolduğu öğrenildi.(HT Spor/ Kartal Yiğit)