BİM'e saldırı: Camına 'Devlet baba' yazdılar

Erdoğan ve Bahçeli'nin hedef göstermesi ve Bahçeli'ye yakınlığıyla bilinen Kürşad Yılmaz tarafından tehdit edilmesinin ardından BİM'in İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı'ndan istifa etti. Gündem sıcaklığını korurken dün akşam ise Antalya Kepez'deki bir BİM mağazasına 'Devlet baba' yazıldı.
BİM'e saldırı: Camına 'Devlet baba' yazdılar
2022-12-05 17:28:47   Güncelleme: 2022-12-05 17:28:47    

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin zincir marketlerle ilgili 'FETÖ’yle irtibatları araştırılsın' çıkışıyla  ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın hedef göstermesiyle başlayan gerilim sürüyor. BİM'in İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç ise 'Bre ahlaksızlar, bre densizler sizlere bundan sonra sizin tonunuzda cevap vereceğim bilesiniz' çıkışıyla gündeme gelmişti.

Öte yandan Aykaç, suç örgütü liderliğinden tutuklandıktan sonra Bahçeli'nin çağrısının ardından serbest bırakılan Kürşad Yılmaz tarafından açık açık ölümle tehdit edilmişti. Devam eden süreçte ise Aykaç, Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı'ndan istifa etti.

Halk TV'de yer alan habere göre; hedef göstermeler ve tehditler sonrası dün Antalya'nın Kepez ilçesinde akşam saatlerinde BİM mağazasına saldırı düzenlendi. Mağazanın önüne gelen bir grup, marketin camlarına 'Devlet baba' yazdı.

Vehaber Menu