BİNALİ YILDIRIM: MEMLEKETİ ONLARA DAR EDECEĞİZ!

Başbakan Binali Yıldırım, 'Milletimin huzurunda söz veriyorum, dökülen her damla kanın hesabını tek tek soracağız. Yaptıklarını yanlarına bırakmayacağız, memleketi onlara dar edeceğiz' dedi.
Binali Yıldırım: Memleketi onlara dar edeceğiz!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin il başkanlarıyla buluşmasında konuşuyor. İki AKP'li ilçe başkanının öldürülmesine ilişkin "Bu hain terör örgütü yol arkadaşlarımızı, kardeşlerimiz alçakca şehit etti. Milletimin huzurunda söz veriyorum ki dökülen her damla kanın hesabını tek tek soracağız. Yaptıklarını yanlarına bırakmayacağız, memleketi onlara dar edeceğiz" diyen Yıldırım, şöyle konuştu:

FETÖ'cü hainler bugün birer birer hukuk önünde hesap veriyor. kendini saklamak için akıl almaz yöntemlere başvuran bu sinsi örgütle mücadelemizi büyük bir kararlılıkla sürdürüyoruz. Yeni bir komisyon kurduk, itirazları tekrar değerlendireceğiz. Biz Adalet ve Kalkınma partisiyiz. Bir yanlış varsa düzeltilecek. Ama kim suçlu ise onu da bulup adalete teslim etmek boynumuzun borcu. Kimse bu işi sulandırmaya çalışmasın. Başta anamuhalet olmak üzere FETÖ gerçeğini kabullenmek istemeyen bir grup görüyoruz. yaptıkları en basit tanımla bu millete haksızlıktır. CHP'nin mağduriyet söylemi FETÖ'nün yeni bir oyunudur, CHP'nin buna alet olması üzüntü vericidir. 

Vehaber Menu