Bingöl’de derede patlayıcı arandı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu`nun Bingöl'e yapacağı ziyaret öncesinde güvenlik önlemleri kapsamında derede patlayıcı arandı.
Bingöl’de derede patlayıcı arandı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Fotoğraf: DHA

Sualtı Aarama Kurtarma Timi Bingöl'de derede patlayıcı aradı.

DHA'da yer alan habere göre Başbakan Ahmet Davutoğlu`nun bugün Bingöl`e yapacağı ziyaret öncesinde geçiş güzergahlarında sıkı güvenlik önlemleri alınırken, dalgıç polisler tarafından delerde su içinde bile patlayıcı araması yapıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün Bingöl`de toplu açılış töreninde halka hitap edip, çeşitli ziyaretlerde bulunduktan sonra kentteki sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya gelecek. Başbakan Davutoğlu`nun gelişi öncesi kentte çok sıkı güvenlik önlemleri alındı. Havaalanından kent merkezine kadar Davutoğlu`nun geçiş güzergahına belirli aralıklarla zırhlı araçlarla polis ve askerler konuşlandırıldı. Yol üzerinde park halindeki araçlar ile çevrede uzman köpeklerle patlayıcı araması yapıldı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü`nden gelen Sualtı Arama Kurtarma Timi`nde görevli dalgıç polisler yol üzerindeki dereler ve köprü altlarında dedektörlerle su içinde patlayıcı arama tarama faaliyetinde bulundu. Dalgıç polislerin arama yaptığı sırada güvenliklerini de polis ekipleri sağladı. Başbakan Davutoğlu`nun ziyareti nedeniyle Bingöl`de Türkçe ve Kürtçe, `Hoşgeldiniz` yazılı pankartlar asıldı.