Bir ısırığı 4 saatlik ereksiyon yaşatıyor!

Phoneutria nigriventer yani bilinen ismi ile Muz örümceğinin bir ısırığının insan türünün erkeğinde 4 saat süren bir ereksiyona neden olduğu tespit edildi. Bu durumu farkeden bilim adamlarının iktidarsızlık ilacı için örümcek katliamı yapmasından endişe e
Bir ısırığı 4 saatlik ereksiyon yaşatıyor!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Brezilya'da yaşayan Maria Layton,  altı yaşındaki kızına muz verirken üzerinde beyazlık farketti. Layton o anları şöyle anlattı; 'Kocam bir gün muz almıştı. Kızım Siri bir muz istedi. İlk muzun üzerinde bir beyazlık vardı, bu yüzden başka bir muz vermek istedim fakat onun üzerinde de daha büyük bir beyazlık vardı ve iyice incelediğimde bunun büyük bir örümcek kozası olduğunu anladım. Daha önce örümceklerin meyvelere yerleşebileceğine ilişkin haberler görmüştüm, bu yüzden koza görünce Google'dan araştırma yaptım ve bunun örümcek olduğuna emin oldum.

Örümceğin ısırığındaki tek etki ereksiyon değil elbette. Uzun ereksiyonlar, kas kontrolünün kaybı, şiddetli acı ve zorlukla nefes alma sonucunu doğuruyor. Eğer panzehir verilmezse kişi, oksijen yetersizliğinden ölebiliyor.

Kenia Nunes adında bir doktor, “Bu örümceğin zehri, zengin karışıma sahip moleküller içeriyor. Bu yüzden bir insan bu örümcek tarafından ısırıldığında farklı semptomlar gözlemleniyor. Bunlar arasında penisin sürekli olarak ereksiyon halinde olmasına neden olan priapism de bulunuyor” dedi.

Bilim adamlarının iktidarsızlık ilacı için örümcek katliamı yapmasından endişe ediliyor.