'Bir kadından hoşlandın diye hemen üstüne atlama'

Almanya’ye gelen sığınmacıların ‘toplumsal bir soruna’ dönüşmesini engellemek üzere harekete geçen hükümet, devlet destekli ‘flört kursları’ başlattı.
'Bir kadından hoşlandın diye hemen üstüne atlama'
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Bayerischer Rundfunk televizyonunun haberine göre, ilk aşamada Ingolstadt, Neuburg ve Eichstätt gibi bölgelerde açılan kurslara, en az asgari düzeyde Almanca bilen sığınmacı gençler katılıyor.

'KADINDAN HOŞLANDIN DİYE HEMEN ÜSTÜNE ATLAMA'

Gençlere kurslarda, Alman kadınlara nasıl yaklaşıp ilişki kuracakları, Alman kadın yardımcılar eşliğinde uygulamalı olarak anlatılıyor. Yayınlanan görüntülerden birinde Somalili bir genç kursta yardımcı öğretmen olarak çalışan bir Alman kadına yaklaşmaya çalışıyor. Kadın, genci, “Yavaş yavaş, adım adım ilerle. Fazla ısrarcı olma. Kadından hoşlandın diye hemen üstüne atlama” diye uyarıyor.

 

Bu kurslardan birinin eğitmeni olan seks terapisti Christian Zech, görevinin Alman kadınları sığınmacılardan korumak değil bir arada yaşamalarına yardımcı olmak olduğunu belirtti. Zech, çoğu sığınmacının kadınlara nasıl yaklaşılacağı konusunda bir fikri olmadığını söyledi.

 

Sputnik

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü