BİRGÜN'DEN KENDİSİNE 'TERÖRİST' DİYEN CEM KÜÇÜK'E DAVA!

BirGün’ün canlı bomba saldırısının ardından attığı 'Göz göre göre gelen katliam' manşetinin ardından Star yazarı Cem Küçük'ün 'terörist yayın organı' demesi nedeniyle dava açacağı belirtildi.
BirGün'den kendisine 'terörist' diyen Cem Küçük'e dava!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Star yazarı Cem Küçük'ün BirGün'ü hedef almasının ardından BirGün, dava açacağını açıkladı. Konu ile ilgili BirGün'ün 'Havuzun Küçük’ü BirGün’e saldırdı' başlıklı haberinde

şu ifadelere yer verildi;

Havuz gazetesi Star’ın saldırgan yazarı Cem Küçük, bu kez de gazetemiz BirGün’ü hedef gösterdi.

Seviyesiz üslubuyla nam salan ve ilkel kafa yapısıyla gazetecilik meslek ilkelerini ayaklar altına alan Küçük, bugün kaleme aldığı “Deviremediniz, deviremeyeceksiniz!” başlıklı yazısında, gerçekleri yazmasından dolayı BirGün’e nefret kustu.

Geçen cumartesi günü IŞİD’li bir canlı bomba tarafından Taksim’de gerçekleştirilen katliamla ilgili BirGün’ün “Göz göre göre gelen katliam” manşetini diline dolayan Küçük, gazetemiz için “terörist yayın organı” dedi. AKP hükümetinin ve Erdoğan’ın eleştirilmesine tahammül edemeyen Küçük, yalanlarını tehditle de süslemeyi ihmal etmeyerek; “Bu gazeteler terörü desteklemenin ne demek olduğunu görecekler. (…) Kara propagandistlerin hepsini tarihin çöplüğüne gömeceğiz” ifadelerini kullandı.

BirGün, Küçük’ün bu asılsız ve yalan dolu yazısıyla ilgili yasal işlem başlatacak. Küçük’ün hangi argümanlarla yalanlarını savunacağı merak konusu.