Birkaç saat sonra Twitter kaldırdı, Nedir bu hazımsızlık?

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, AKP danışma toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Akdoğan, 'Pensilvanya'da beddua ediyorlar, Kandil'dekiler 'amin' diyor.' dedi.
Birkaç saat sonra Twitter kaldırdı, Nedir bu hazımsızlık?
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

AKP danışma toplantısında konuşan  Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan,  "Türkiye Cumhuriyeti şehitlerin kanıyla sulanan vatan topraklarında kuruldu.Bu Cumhuriyet kendi kendine kurulmadı. Şahadet ruhu üzerinde kuruldu. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 34 ülkede 78 şehitliği var" ifadelerini kullandı.

Akdoğan "paralel yapı, PKK, PYD, YPG"nin Türkiye'ye karşı saldırya geçtiğini iddia ederek  "Ama arkalarında bir de paralel yapı var. O da onlarla işbirliği içinde. Pensilvanya'da beddua ediyorlar, Kandil'dekiler 'amin' diyor. Kandil eylem talimatı veriyor. Bu taraftan alkış sesleri geliyor. Bu kirli bir işbirliğidir. Bunların hepsi aynı amaca hizmet ediyorlar. Bunlar kukla ama kuklacı bir tane. Hepsini aynı kuklacı oynatıyor" dedi.

 "We love Erdoğan" başlığı ile ilgili konuşan Akdoğan "Birkaç saat sonra Twitter kaldırdı. Nedir bu hazımsızlık, niye çıldırıyorsunuz? Bunun içinde küfür, hakaret var mı? Yok. 'Tayyip Erdoğan'ı seviyoruz' diyor insanlar. Bu sizi niye rahatsız ediyor. Tayyip Erdoğan sevgisi niye sizi çıldırtıyor? Demek ki bu yapıların içinde birileri var. Bahsettiğimiz yapılardan. Onların kimyası bozuluyor. Bunlar güya çok demokratlar, sansüre karşılar. Sansürlediler, 'sansüre karışıyız' diye başka bir başlık açıldı. O da rekor kırdı. Mecburen geri getirmek durumunda kaldılar. Bu yüzden oynanan oyunu çok iyi görmek gerekiyor" dedi.