Borderline teşhisi konulan Zerrin Özer'den intihar girişimi

Zerrin Özer’in hastaneye kaldırılmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Zerrin Özer’in günlük kullandığı antidepresan ilacından 15 adet kullanarak intihar girişiminde bulunduğu belirtildi.
Borderline teşhisi konulan Zerrin Özer'den intihar girişimi
2021-11-28 00:06:39   Güncelleme: 2022-03-29 14:52:25    
DHA'nın aktardığına göre geçtiğimiz günlerde köpeği 'Hurma'nın vefatıyla sarsılan sanatçının köpeğinin ölümü sonrası sinir krizi geçirdiği ifade edildi. Özer'e sakinleştirici verildiği ve ilaç zehirlenmesi yaşadığı belirtildi.
Sanatçının midesinin yıkandığı ve sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. Özer'in, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi sürüyor.

İHA: 15 adet antidepresan ilacı kullanarak intihar girişiminde bulundu

İHA'nın aktardığı habere göre Sarıyer Zekeriyaköy Mahallesi’nde bir villada saat 17.00 sıralarında 64 yaşındaki Özer’in intihar girişiminde bulunmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı.
 
Özer'in evinde günlük olarak kullandığı antidepresan ilacından 15 adet içerek intihar teşebbüsünde bulunduğu belirtildi. Özer’in hastanede tedavi altına alındığı olayı neden gerçekleştirdiğinin araştırıldığı ifade edildi.
 
BORDERLİNE KİŞİLİK BOZUKLUĞU TEŞHİSİ KONULMUŞTU

Star TV'de yayınlanan 'Keyf-i Sibel' programına konuk olan Türk pop Müziği'nin ünlü yorumcusu Zerrin Özer, 'Zor bir kadınım. Uçlarda yaşıyorum. Karşımdaki insanı mahvedebilirim. Hiçbir evde bir seneden fazla oturamıyorum' diyerek, psikiyatristinin kendisine 'borderline' teşhisini koyduğunu söyledi.

Borderline nedir

Borderline sınırda kişilik bozukluğu, kişilerle ilişkilerde ve duygularda tutarsızlıklar, ani dürtüsel davranışlar ile nitelendirilen psikolojik bir rahatsızlık. Belirtilerinden bazıları ise şunlar: Gerçek ya da olası bir terk edilmeyi önlemek için çılgınca çaba harcamak, başkalarına aşırı değer/değersizlik verme ile giden tutarsız ilişkiler, sonunu düşünmeden
aniden yapılan eylemler (madde kullanımı, hızlı ve tehlikeli araç kullanma, aşırı yemek yeme), tekrarlayan intihar girişimleri, sürekli duygusal değişkenlik hali, öfkeye hakim olamama...