Britanya'da ağaca sürtünen, öpen dendrofili kişi gözaltına alındı

Daily Mail'in aktardığına göre 40'lı yaşlarındaki adam, Salisbury, Wiltshire'daki Kraliçe Elizabeth Bahçeleri'nde salı günü soyundu ve bir ağaca sarılıp öpmeye başladı. Adamın ağaca sürtünmeye başlamasının ardından çevrede güneşlenenlerin polisi aradığı bildirildi.
Britanya'da ağaca sürtünen, öpen dendrofili kişi gözaltına alındı
2023-06-16 15:24:57   Güncelleme: 2023-06-16 15:31:38    

Bahçedekiler, adamın aniden kendisini teşhir edip ağaca sürtünmeye başlamasından rahatsız olduklarını polise bildirdi.

Paylaşılan videoda adamın şortunu indirip tişörtünü sıyırdığı ve ağaca sarıldığı görülüyor. 

Polis, 'edepsiz teşhir' suçlamasıyla adamı gözaltına aldıklarını belirtti.

Ağaca cinsel istek duyma hastalığı! Dendrofili nedir?

'Dendrofil' kelime anlamı olarak 'ağaç sevgisi' demektir. Ancak çoğu zaman ağaçlara cinsel istek duyan kişiler için kullanılıyor.  Psikiyatride ve  tıpta bir ağaca veya ağaçlara karşı cinsel arzu duyan fetişist kişiler için 'dendrofili' tâbiri kullanılıyor.

Uzmanlar bu rahatsızlığın karşı cins tarafından reddedilme nedeniyle olabileceğini söylüyor. Bu nedenle 'kendine hayır diyemeyecek bir nesnenin seçildiğini belirtiyor.

31 yaşındaki Dendrofili hastası İngiliz kadın Emma McCabe 'Hissettiklerim gerçek. Benim duygusal ve cinsel ihtiyaçlarımı karşılıyor. Ağacın kabuğuna sürtünerek orgazm olabiliyorum. Her hafta birlikte oluyoruz.' diyerek açıklama  yapmış ve bu hastalık ilk kez konuşulmaya başlamıştı.

Ailesinin en başta şok olduğunu da belirten Emma 'Onun benim için ne kadar özel olduğunu anladıklarında beni desteklediler' ifadelerine yer vermişti.