Bu ilaç çok tartışılacak!

Kadınlar için cinsel gücü artıran yeni bir ilaç çok yakında piyasaya çıkabilir. Ancak bu hapın bir özelliği daha var, kadınlarda cinsel isteği artırmanın yanı sıra kilo da vermelerine yardımcı olduğu iddia ediliyor.
Bu ilaç çok tartışılacak!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2022-03-30 06:16:31    

İngiliz Daily Mail Gazetesi'nin internet sitesinde yer alan habere göre yılda 1.5 milyar sterlin değerinde satılan ve cinsel gücü arttıran mavi hapların kadınlar için de etkili olanı üzerinde uzun yıllardır çalışılıyordu. Araştırmalara göre her 10 kadından 4'ü cinsel hayatlarında hiçbir hareket kalmadığını, tüm isteklerini kaybettiklerini söylüyor. Ancak kadınlar için cinsel gücü arttıran bir hap yaratmak oldukça zor çünkü erkeklerin cinsel güçlerini kaybetmesinin nedeni genellikle fiziksel olurken kadınlar güçlerini değil cinsel arzularını kaybediyor. Bunun nedenleri ise daha çok psikolojik temelli oluyor.

MELATONİN HORMONU GECE UYKUSUNDA CANLANIYOR

Erkekler için kullanılan meşhur hapın yaratıcılarından Mike Wyllie, kadınlar için üretilen bu hapın etkili olabileceğini söylüyor. Çünkü bu yeni hap vücut için çok önemli hormonlardan bir tanesi olan melatonin hormonunu taklit ediyor ve beyinde cinsel dürtüleri artırıyor. Melatonin hormonunu doğal yollarla artırmanın en iyi yolu da gece 22:00 ile 02:00 saatleri arasında, tamamen karanlıkta uyuyor olmak. Işığa ve elektromanyetik dalgalara duyarlı olan hormon, böyle ortamlarda uyunduğunda salgılanmıyor. Melatoninin yaşlanmaya karşı koruyucu olduğu da biliniyor.

DOKTOR KONTROLÜNDE ALINMALI

İlaç firmaları uzun yıllardır melatonin hormonunun cinsel gücü artırdığını biliyordu ancak aşı olarak yapılabilen melatonin hormonunu hap şekline getirmek mümkün olmamıştı. Doktor kontrolünde alınması gereken ilacın bulantı gibi yan etkileri olsa da eğer deneyen kadınlar memnun kalırsa 2015'in sonlarına doğru İngiltere'de satışa sunulmuş olacak.

Vehaber Menu