Bu siteye sadece 1 kişi girebiliyor!

Most Exclusive isimli web site diğer sitelerin aksine sadece bir kişinin girmesine izin veriyor.
Bu siteye sadece 1 kişi girebiliyor!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Most Exclusive isimli web siteye sadece 1 kişinin girmesine izin veriliyor, gelen ziyaretçiler sıra bekliyor, bu yöntemin ilgi çekme ve pazarlama taktiği olduğu düşünülüyor. CNN Türk'ten Ecevit Bıktım'ın haberine göre Sitenin sahibi Justin Foley, internetin amacı olan, herkese açık ve erişilebilir olma kavramının tam aksine hareket etmek istediğini vurguluyor ama bu amacın neye hizmet ettiği ve insanlara ne mesaj verdiği açık değil. Olsa olsa, gece kulüplerine girmek için saatlerce kapıda sıra bekleyen gece kuşlarına bir gönderme olabilir ama onların da bu web sitesini merak edip inceleyeceğini sanmıyoruz.

web sitelerinin amacı genellikle, olabildiğince çok ziyaretçi çekerek, bu trafik üzerinden reklam veya ürün pazarlamasından gelir elde etmektir. Bu nedenle, ticari web sitelerini, olabildiğince çok kullanıcıyı kendine çekmek için önlemler alırken görmek şaşırtıcı olmaz.

Olmaz demeyin, oldu!

Most Exclusive Website isimli web sitesi, aynı anda sadece 1 kullanıcının siteyi okumasına izin veriyor ve bu nedenle, siteye girmek isteyen kullanıcılar sıraya giriyor. Sırası gelen kullanıcı içeri giriyor ve sitede sadece 60 saniye dolaşmasına izin var. Ardından diğer ziyaretçi içeri giriyor ve önceki ziyaretçi siteden çıkarılıyor

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü