Burger King'ten McDonalds'a ceset birleştirme önerisi!

Burger King ve McDonalds, hamburger adı verilen hayvan cesetleri için birleşebilir. Diğer yandan Ekim ayında hayvan özgürlüğü savunucuları Dünya genelinde bu firmaları protesto etmeye hazırlanıyor.
Burger King'ten McDonalds'a ceset birleştirme önerisi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Burger King'ten McDonalds'a hamburger adı verilen hayvan cesetleri konusunda ortaklık teklif edildi.

Burger King, sadece bir günlüğüne açık kalacak bir restoranda iki şirketin çalışanlarının Whopper ve Big Mac’i harmanlayan McWhopper adlı hayvan cesedini satmaya çalışmasını önerdi.

Hayvan cesedi satan bu şirketlerin yapacağı bu çalışmada barıştan bahsedilmesi dikkat çekti. Satıştan elde edilecek tüm gelirin ise, Dünya Barış Günü kapsamında Peace One Day isimli hayır kurumuna bağışlanacağı duyuruldu.

Teklife göre, Atlanta’da bulunan ve komşu olan bir McDonald’s ve Burger King’in tam ara noktasındaki otopark bu tek günlük restoran için uygun mekan.

Teklife Facebook üzerinden yanıt veren McDonalds CEO'su ise; bu iyi niyetli ve harika fikri sevdiğini, ancak 2 markanın fark yaratmak için daha büyük bir şey yapabileceği söyledi.

 

"İrtibatta kalalım" diyen CEO, "Bir dahaki sefere telefonla görüşelim" önerisinde de bulundu.

Diğer yandan Ekim ayında hayvan özgürlüğü savunucuları hayvan cesetlerini yemek adı altında satan bu şirketleri protesto etmeye hazırlanıyor.