Bursa'da hayvan katliamı! 84 ölü, 13 yaralı!

Bursa'nın Yenişehir ilçesi Çamönü Mahallesi'nde 84 köpeğin şırınga ile zehirlendiği 13 köpeğin ise ölmek üzere baygın halde olduğu bildirildi. Yenişehir Belediyesi ekipleri katledilen köpekleri çöplüğe gömdü.
Bursa'da hayvan katliamı! 84 ölü, 13 yaralı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Baygın bulunan köpekler veterinere götürülerek tedavi altına alınırken, hayvanlardan alınan kan örnekleri ile inceleme yapıldığı iddia edildi.

Mahalle muhtarı İbrahim Tuna yaptığı açıklamada "belediye ve jandarma yetkilileri olay yerine geldiler ve tutanaklar tutuldu. Köpekleri zehirleyenleri kimse görmemiş ama zehirlenen köpeklerin yanlarında şırıngalar bulduk'' dedi.

Bazı vatandaşlar ise olaya tepki göstererek bu katliamdan belediyeyi sorumlu tuttu, tepki görmemek için bu durumun gizlendiği belirtildi.


Belediye yetkilileri ise suçlamayı kabul etmeyerek olayı kınadı. Yapılan açıklamada; Bu menfur hadiseyi gerçekleştiren ve ilçemiz sınırları içerisine terk eden insanları kınıyor ve bu hadiseyi gerçekleştiren kişilerin takibi ve tespiti konusunda gereğini yapacağımızı kamuoyuna saygıyla bildiririz.'' denildi.