Çağlayan Adliyesi'ne düzenlenen saldırıya ilişkin açıklama

Abone lİstanbul Valisi Davut Gül, Çağlayan Adliyesi'nde meydana gelen saldırıda yaralanan 6 kişiden 2'sinin taburcu olduğunu ve diğer 4 kişinin tedavilerinin devam ettiğini açıkladı. İstanbul Valisi Davut Gül, 'Yaralı 6 vatandaşımızdan 2 tanesi dün taburcu oldu. 2 polis ve diğer 2 vatandaşımızın da tedavisi devam ediyor. Çok şükür durumları iyi' dedi.
Çağlayan Adliyesi'ne düzenlenen saldırıya ilişkin açıklama
2024-02-07 17:06:27   Güncelleme: 2024-02-07 17:06:27    

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan İstanbul Valisi Davut Gül, saldırıda yaralanan 6 kişiden 2'sinin taburcu olduğunu söyledi. Vali Gül, tedavileri süren 4 kişinin durumlarının ise iyi olduğunu ifade etti. Gül, şunları söyledi:

'Cenaze törenine katıldık. Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin. Hepimize geçmiş olsun. Süreç devam ediyor. Adliye bu konudaki süreci takip ediyor. Terörle mücadele biliyorsunuz uzun bir süreç. Önceki dönemlerde olduğu gibi şimdi de, bundan sonra da çalışmalarımız devam edecek. Burada sabırla beklememiz lazım. Diğer yaralı 6 vatandaşımızdan 2 tanesi dün taburcu oldu. 2 polis ve diğer 2 vatandaşımızın da tedavisi devam ediyor. Çok şükür durumları iyi. Bütün adliye camiamıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Polislerimizi de tebrik ediyorum'