canlı bombaya benzerliği yüzünden polise ihbar ediliyor!

ışid'li savaş yıldız'a benzeyen nur muhammet mustafaoğlu'nu görenler polise ihbar ediyor.
Canlı bombaya benzerliği yüzünden polise ihbar ediliyor!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

ccedil;atı ustası nur muhammet mustafaoğlu, ışid#39;li savaş yıldız#39;a benzerliği sebebiyle polise ihbar ediliyor. iha#39;nın haberine gouml;re, mustafaoğlu, sokağa ccedil;ıktığında insanların kendisini canlı bomba sanıp ihbar ettiğini souml;yledi. insanların zarar verilmesinden koktuğu iccedil;in yağmurlu ve soğuk havalarda bile tişouml;rtle gezen mustafaoğlu, canlı bombaya benzerliğinden dolayı hayatının karardığını ifade etti.

mustafaoğlu, canlı bombayla hiccedil;bir alakasının olmadığını, kendisinin vatansever bir tuuml;rk olduğunu souml;yledi.

mustafaoğlu, quot;ben tuuml;rk#39;uuml;m. bursarsquo;da ikamet ediyorum. bana benzeyen canlı bombanın resminden haberim yoktu. abim telefonuma canlı bombanın resmini atarak, bana ccedil;ok benzediğini souml;yledi. her yerde haberi ccedil;ıkan canlı bomba savaş yıldız hakikaten bana ccedil;ok benziyorquot; dedi.

vakit kaybetmeden en yakın polis karakoluna başvurduğunu anlatan mustafaoğlu, quot;polise, canlı bomba olarak aranan terouml;ristin resmini gouml;stererek, bana ccedil;ok benzediğini souml;yleyip kendi kimliğimi gouml;sterdim. canlı bombanın benimle hiccedil;bir alakası olmadığını anlattım. polis de inceleme yapıp, canlı bombanın benimle alakası olmadığını belirledi. her yerde aranan canlı bombanın fotoğrafı yayınlandıktan sonra yurt dışındaki yakınlarım da arayarak, #39;oğlum sen nasıl bouml;yle bir işe bulaştın#39; diye sitem ettiler. onlara hakikati anlatmakta zorlandım. bir benzerlik olduğunu souml;yledim. ben askerliğimi hakkari şemdinlirsquo;de yaptım ve gaziyim. canlı bombanın fotoğrafı yayınlandıktan sonra işe gitmek iccedil;in minibuuml;se bindiğimde insanlar bana tuhaf tuhaf bakıyor. korkudan hava soğuk olmasına rağmen uuml;zerime mont giymiyorum, tişouml;rtle geziyorum. benzerlikten dolayı uuml;zerime mont giysem daha buuml;yuuml;k sıkıntı olacak. iki guuml;nduuml;r bursarsquo;da yağmur yağıyor, bense insanlar tedirgin olmasın diye hasta olmayı gouml;ze alarak tişouml;rtle geziyorumquot; diye konuştu.