Çelik: Göreceksiniz, bayramdan sonra yavaş yavaş düzelme başlayacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, artan enflasyon oranlarına ve hayat pahalılığına ilişkin olarak 'Dünyada pek çok ülkede on yıllardır görülmemiş enflasyon rakamları görünüyor. Yaşananlar tabii bizi de etkiliyor. Şimdi göreceksiniz, bayramdan sonra yavaş yavaş düzelme başlayacak' dedi.
Çelik: Göreceksiniz, bayramdan sonra yavaş yavaş düzelme başlayacak
2022-04-25 18:47:08   Güncelleme: 2022-04-25 18:47:08    

Çelik, Üsküdar Nevmekan Sahil'de AKP İstanbul Gençlik Kollarının düzenlediği Üsküdar Buluşmaları'na katıldı. Çelik, hayat pahalılığının ne zaman ortadan kalkacağına ilişkin soruyu yanıtladı.

Türkiye'yi çok borçlu, enflasyonun, cari açığın çok yüksek olduğu, milli gelirin çok düşük kaldığı noktalardan aldıklarını savunan Çelik, şunları kaydetti:

'Cumhurbaşkanımız liderliğindeki siyasetler Türkiye'yi çok güçlü yerlere taşıdı. Şimdi de bir türbülansın içerisinden geçiyoruz. Ukrayna Savaşı ile birlikte tedarik zincirinde ortaya çıkan problemler, dünyada pek çok ülkede on yıllardır görülmemiş enflasyon rakamları görünüyor. Yaşananlar tabii bizi de etkiliyor. Şimdi göreceksiniz, bayramdan sonra yavaş yavaş düzelme başlayacak. Ondan sonra da bunu kademe kademe hep beraber göreceğiz. Şundan emin olun, biz çarşıda, pazarda gündem nedir, genç kardeşlerimizin gündemi nedir farkındayız ve bunları her gün değerlendiriyoruz. Daha önce nasıl çözüm bulduysak şu anda dünyanın içerisinden geçtiği bu türbülansın olumsuz yansımalarını da ortadan kaldıracak şekilde güçlü çözümler bulacağımızdan hiçbir şüpheniz olmasın.'

Vehaber Menu