Cem Küçük: Ahmet Hakan herkesten hızlı Erdoğancı oldu!

Star gazetesinin yazarı Cem Küçük, Star'daki köşesinde kendisine tehdit ve hakaret davası açan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ile ilgili, 'Herkesten hızlı Erdoğancı oldu. Zaten Ahmet Hakan budur ve hiçbir karakteri ve omurgası yoktur.' ifadelerini kullandı.
Cem Küçük: Ahmet Hakan herkesten hızlı Erdoğancı oldu!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Star gazetesi yazarı Cem Küçük, Ahmet Hakan'a yönelik bir yazısında kullandığı  “İstersek seni sinek gibi ezeriz. Merhamet ettik de hâlâ hayatta kalabiliyorsun” şeklindeki sözlerinden dolayı  dava açılmasının ardından Star'daki köşesinde Ahmet Hakan için, "Herkesten hızlı Erdoğancı oldu. Zaten Ahmet Hakan budur ve hiçbir karakteri ve omurgası yoktur." ifadelerini kullandı. 

Cem Küçük,  "Eğer Fethullahçı çete 17 Aralık’ta girdiği savaşı kazansaydı ben ya hapiste ya mezarda olacaktım. Bunu bilerek mücadeleye girdim. Eğer Fethullahçı terör örgütü beni hapse sokabilseydi de Can Dündar gibi mızmızlanmaz ve dırdırlanmazdım. Can Dündar kanlı bir iktidar ve ihtilal mücadelesinin içine girdi ve kaybetti. Ama o kadar fake bir devrimci ki, şimdi tüm dünyaya yalvarıyor, ağlıyor zırlıyor. 17 Aralık’ta FETÖ yardakçısı olarak bu iktidar ve ihtilal mücadelesinin tam göbeğinde yer alan Ahmet Hakan da ağlayan ve zırlayan familyadan. Onurlu bir devrimci gibi “Evet Tayyip Erdoğan’ı FETÖ yoluyla indirmek istedik ama olmadı” demiyor, diyemiyor. Tam aksine herkesten hızlı Erdoğancı oldu. Zaten Ahmet Hakan budur ve hiçbir karakteri ve omurgası yoktur."

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü