Cem Küçük'ten Doğan Grubu'na tebrik!

Star yazarı Cem Küçük, 1 Kasım'ın ardından iktidara yakın bir çizgi izleyen Doğan Grubu'nu tebrik etti.
Cem Küçük'ten Doğan Grubu'na tebrik!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Star yazarı Cem Küçük, kovulmasını istediği üç isimle yolları ayıran Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’ı tebrik etti.

Ahmet Hakan'ı 'Yozgat kuzusu'na benzeten Küçük, “Doğan Medya’dan başta bana bu sözlerim yüzünden küfredenler oldu ama sonra dediğime geldiler. Bugün “Yozgat kuzusu” haline gelen ama 17 Aralık’ın en büyük Fethullah yandaşlarından biri Ahmet Hakan da en büyük Fethullah karşıtı oldu. 17 Aralık’ın en büyük Fethullah yandaşlarından Cüneyt Özdemir ise şimdilerde yaşıyor mu yaşamıyor mu kimse bilmiyor. Varlığı ile yokluğu bir durumda" ifadesini kullandı. 

Küçük'ün bugünkü köşe yazısında şu ifadeler yer aldı:

“Ayrıca Doğan Medya CEO’su konumuna gelen Mehmet Ali Yalçındağ’ı da tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Kanal D’nin başına gelir gelmez FETÖ militanı Nazlı Ilıcak’ın kovulma talimatını veren Barış Tünay’ı özellikle tebrik ediyorum, çünkü kendisini geçmişte çok eleştirmiştim. Bu arada yine çok eleştirdiğim Şirin Payzın da polis şefi Sabri Uzun’u yayına alarak çok güzel bir yayın yaptı. Payzın’ı da ve Payzın’ın müdürü Erdoğan Aktaş’ı da tebrik ediyorum. “