Çevik kuvvet polisinin sahnede olduğu konser tepki gördü: 'Türk Polis’i badigart değildir'

Afyonkarahisar'da düzenlenen 'Emirdağ Gurbetçi Festivali'nde Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş'un sahnede olduğu anlarda çevik kuvvet polislerinin sahne çevresindeki güvenliği sapladığı o görüntülere sosyal medyadan tepki geldi.
Çevik kuvvet polisinin sahnede olduğu konser tepki gördü: 'Türk Polis’i badigart değildir'
2022-07-19 17:43:47   Güncelleme: 2022-07-19 17:43:47    

Emirdağ İlçesi Otogar alanında düzenlenen etkinliklerde Gökçe, Sinan Akçıl, İsmail Altunsaray, Ahmet Akın, Onursal Özokçu ve DJ Tuğba, Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş sahneye çıktı. 22 Temmuz’a kadar devam edecek olan festivalde kaydedilen görüntüler ise sosyal medyada tartışma yarattı.

Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut'un konser verdiği sırada çevik kuvvet polislerinin sahnede durduğu görüntülere sosyal medya kullanıcıları 'Türk polisi bodyguard mı' şeklinde tepki gösterdi.

'Türk Polis’i badigart değildir'

Twitter'da 'Kerim_Müdür' adlı hesap da görüntüleri paylaşarak şunları yazdı:

'Türk Polis’i badigart değildir. Polis konser giriş çıkışı, konser alan güvenliğini alır fakat sahneye çıkıp bu şekilde bir görüntü vermesi kabul edilebilir gibi değil. Bu çocukları oraya kim çıkardıysa hakkında ivedilikle idari soruşma açılıp hesabı sorulmalıdır.'

'Polisi oraya gönderen yetkililer organizatörden kaç para aldı?'

Başka bir hesap ise konserden fotoğraf paylaşarak şunları yazdı:

'Bu da oldu konserde polis sahne üzerinde badigart gibi bekletildi. Normalde polisin böyle bir görevi yoktur. O polisi oraya gönderen Yetkililer konser organizatöründen kaç para aldı?'