CHP, Gazeteci Saygı Öztürk'ün 'Zafer Partisi'ne bakanlık verilecek' açıklamasını yalanladı

CHP Basın Danışmanı Ömer Topsakal, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a bakanlıklar verileceği iddialarını yalanladı.
CHP,  Gazeteci Saygı Öztürk'ün
2023-05-24 13:51:07   Güncelleme: 2023-05-24 13:51:07    

Zafer Partisi, 28 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde Millet İttifakı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı aldı. Görüşmelerde bakanlık pazarlığı yapıldığı iddiaları ortaya atıldı.

Zafer Partisi, 28 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimine ilişkin bugün açıklama yaparak, Millet İttifakı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı aldı. Görüşmelerde bakanlık pazarlığı yapıldığı iddiaları ortaya atıldı.

Zafer Partisi çevrelerinde, görüşmelerde İçişleri Bakanlığı ve Kültür Bakanlığı'nın kendilerine verileceği yönünde iddialar dillendirilirken, kulislerde iki bakanlığın yanı sıra Milli Savunma Bakanlığı'nın da talep edildiği konuşuldu. Ayrıca 'TİKA ile Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı verildi'

Bugün Kılıçdaroğlu ve Özdağ’ın görüşmesinin ardından ortak açıklamada ve protokolde bu iddialara dair bir madde yer almadı.

Artı Gerçek’e konuşan CHP Basın Danışmanı Ömer Topsakal da ortaya atılan iddialar ve haberlerle ilgili, 'Kesinlikle yalan haber. Böyle bir bilgi yok' dedi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü