CHP KONGRESİNDE TUNCAY ÖZKAN'A LİNÇ GİRİŞİMİ!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu'nun konuşmasına CHP İzmir Milletvekili Özkan cevap verdi. Özkan’ın konuşması gerilimi tırmandırdı Aziz Kocaoğlu taraftarları kürsüde bulunan Tuncay Özkan’ın üzerine yürüdü.
CHP kongresinde Tuncay Özkan'a linç girişimi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

CHP kongresinde olay çıktı.

 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu,  Alaattin Yüksel’i, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ise Nevzat Kavalar’ı desteklediği kongrede  Kocaoğlu seçilen milletvekillerini eleştirerek “Atama milletvekilleri CHP’yi dizayn etmesin” şeklindeki sözleri nedeniyle tansiyon yükseldi.

Kürsüye gelen CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ise Kocaoğlu’na hitaben “Siz de atanmışsınız” diye konuştu. Özkan, “Başkanın kontenjandan gelenlere laf söylemesini yakıştıramadım. Ben altı yıl cezaevinde yattım, evet ben kontenjandan geldim. Aziz Bey sana soruyorum hangi önseçimden çıktın geldin? 40 yıllık arkadaşınızı İl Başkanı yapmak için bunları konuşmanızı kınıyorum. Nasıl olur da genel merkezin iradesini ayaklar altına alırsın” dedi.

Özkan’ı yuhalayan Kocaoğlu taraftarları “İzmir Aziz’dir, Aziz kalacak” sloganı attı. Özkan da bu sloganı eleştirerek “İzmir CHP’dir, CHP kalacak” dedi. . Aziz Kocaoğlu taraftarları kürsüye yürüdü. Arbede çıktı. Kocaoğlu taraftarı grup, kendi partilerinin milletvekili Tuncay Özkan’ı linç etmek istedi. Partililer ve milletvekillerinin araya girmesi ile ortalık sakinleşti.

Vehaber Menu