CHP milletvekili Mahmut Tanal'dan hayvansever hukukçulara çirkin saldırı!

Çağlayan Adliyesi'nde hayvansever hukukçuların kurduğu standın fotoğrafını 'Adliyede adalet dışında her şey var' notuyla paylaşan Mahmut Tanal'a hayvan hakları savunucuları ve hukukçular tepki gösterdi. Mahmut Tanal hukukçulardan bazılarını engelledi.
CHP milletvekili Mahmut Tanal'dan hayvansever hukukçulara çirkin saldırı!
2017-12-29 13:23:43   Güncelleme: 2017-12-29 13:38:51    

Yedikule Hayvan Barınağı'nın 26/27/28 Aralık tarihlerinde Çağlayan Adliyesi'nde kurduğu ve tüm hukukçuları desteğe çağırdığı stand, CHP milletvekili Mahmut Tanal'ın çirkin saldırısına maruz kaldı. Tanal'a sosyal medya üzerinden tepki yağdı.

Mahmut Tanal'ın fotoğrafını paylaştığı Özen Erdoğan konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; 'Sadece kendi için adalet arayan, adaleti aradığını iddia ederken de hayvanlar için adalet arayan bir grup insanı, hayvana değer verenlerin fikirlerini hiç düşünmeden küçümseyen ve harcayan, biz canla başla farkındalık yaratmaya çalışırken fotomuzu çekerek bizi tabiri caiz ise tek kalemde harcayan, her konuya duyarlıymış gibi yapan, eleştirildiğinde kendisinden oy aldığı vatandaşı tek tuşla engelleyen, eleştirilmeye gelemeyen, eleştirdiğimiz siyasetçilerden farkı olmayan milletvekili istemiyoruz, meslektaş hiç istemiyoruz.'

 

 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü