Cinci Hoca: Seks yapalım, muskanın etkisi artsın

Oğlu ile yaşayan restoran işçisi kadın, büyü bozduğunu söyleyen bir kişinin tuzağına düştü. 'Oğluna büyü yapılmış; ancak ben bozarım' diyen Murat Algaç, kadından 20 bin TL aldı. Hazırladığı muskanın etkisinin artması için cinsel ilişkiye girmeleri gerektiğini söyleyen Algaç, kadını da ikna etti. En son 20 bin TL daha alan Algaç, cinsel içerikli fotoğraflar attı, tehditle para istemeye devam etti.
Cinci Hoca: Seks yapalım, muskanın etkisi artsın
2023-09-12 17:15:06   Güncelleme: 2023-09-12 17:15:06    

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na geçen günlerde dikkati çeken bir başvuruda bulunuldu. Şikâyette bulunan kişi, bir restoranda asgari ücretli olarak çalıştığı öğrenilen H.S. (52), şüpheli konumda ise Murat Algaç (37) isimli bir kişi yer aldı.

HalkTV'de yer alan suç duyurusuna göre, oğlu ile bir takım sorunlar yaşayan anne H.S., bu süreçte Murat Algaç ile tanıştı. Algaç, kendisini 'hoca' olarak tanıttı. Oğlunun kendisinden daha fazla uzaklaşmasından endişe eden anne H.S., Algaç’ın söylemlerinden etkilendi.

'Oğluna büyü yapılmış. Bu büyüyü ancak ben bozarım' diyen Algaç, bir muska hazırlayacağını söyleyerek H.S.’den 20 bin TL aldı. Algaç, içinde ne olduğu bilinmeyen bir muskayı H.S.’ye verdi ve parayı aldı.

H.S.’yi etkisi altına aldığını gören Algaç, yeni bir hamlede daha bulundu. Algaç, H.S.’ye, 'Muskanın etkisinin artması için cinsel ilişkiye girmemiz gerekir' dedi. Algaç, kadını birlikte olmaya da ikna etti. Algaç, H.S. ile birlikte olduktan sonra bu kez, 'Artık sevgili olduk. Evlenmemiz gerekir' dedi.

Algaç, H.S.’ye, '20 bin TL daha verebilirsen iyi olur. Borçlarımı ödeyeyim. Ondan sonra evleniriz' dedi. Algaç, bir 20 bin TL daha aldıktan sonra kayıplara karıştı.

H.S., dolandırıldığını anlayınca bu kişiye ulaşmaya çalıştı, ancak sonuç alamadı. Bu süreçte Algaç, farklı bir numaradan H.S.’ye ulaştı. 10 Haziran 2023'te Algaç, mağdur kadına, 'Sesi duydun mu? Gece evinde musluk açılacak. Öyle bir rüya göreceksin ki, senin işin bitti artık' şeklinde mesaj gönderdi.

Mesajın atıldığı numarayı arayan H.S. parasını istedi. Algaç, aldığı parayı inkâr ettiği gibi kadını tehdit ederek para istemeye devam etti. Bu süreçte Algaç, H.S.’ye cinsel içerikli bir dizi mesaj ve fotoğraf gönderdi.