Cips paketine muska yazıp kandırdığı 18 yaşındaki kızı kaçıran 70 yaşındaki hoca: 'Benim 10 yıldır erkekliğim yok'

Mehmet Ataş isimli vatandaş, 18 yaşında kızı Ayşenur Ataş'ın, Kahraman adlı kendini hoca olarak tanıtan 70 yaşındaki yaşlı bir adama kaçtığını iddia ederek Müge Anlı'dan yardım istedi. Baba Ataş, Kahraman isimli hocanın verdiği muskayı canlı yayında Müde Anlı'ya verdi. Anlı, muskayı açtığında içinden bir cips paketine sarılmış gazetenin iddia bülteni çıktı. O anlar herkesi şaşırttı. 
Cips paketine muska yazıp kandırdığı 18 yaşındaki kızı kaçıran 70 yaşındaki hoca:
2022-12-07 17:18:36   Güncelleme: 2022-12-07 17:18:36    

ATV'de 6 Aralık tarihinde yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında yaşananlar gündem oldu. Mehmet Ataş isimli vatandaş, 18 yaşında kızı Ayşenur Ataş'ın, 70 yaşındaki Kahraman yaşlı bir adama kaçtığını iddia etti. Anlı'dan yardım isteyen baba Ataş, '70'lik ihtiyar tılsım yaparak kızımı kandırıp kaçırdı' dedi.

'Evimize gide gele hem eşimi hem de kızımın aklını bulandırdı'

Müge Anlı'dan yardım isteyen baba Ataş, gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı:

'Yıllardır mahallemizde bakkal işleten Kahraman, eşimi 'Kayınvaliden kocana büyü yapmış ben bozarım.' diyerek kandırdı. Eşim rızkımızı bu adama yedirdi. 10 bin TL'ye yakın para kaptırdı. Evimize gide gele hem eşimi hem de kızımın aklını bulandırdı.' 

Eşinin bu adama kandığını söyleyen baba Ataş, Kahraman isimli kişinin 18 yaşındaki kızı Ayşenur Ataş'ı da kandırıp kaçırdığını öne sürdü. Ataş, evde bulduğu muskaları da yayına getirdi.

'Büyü diye inandığımız şeyler işte bunlar'

Müge Anlı, muskayı açtığında içerisinden cips paketine sarılmış bir gazetenin iddia bülteni sayfası ortaya çıktı. Anlı, 'Büyü diye inandığınız şeyler işte bunlar' diyerek seyircilerini uyardı. 

Baba Ataş, kızı Ayşenur Ataş'ın, 18 yaşına geldiğinde 'Baba ben okulda tanıştığım kız arkadaşımın yanında iş buldum. Hatay'a gidip çalışacağım' dediğini aktardı. Bsüreçte çalışmak için ailesini Gaziantep'te bırakıp, Antalya'ya çalışmaya giden baba Ataş, Kahraman isimli kişi hakkında şunları söyledi:

'Sakat olduğum için bir şey yapamayacağımı düşündü, ailemi sahipsiz görüp musallat oldu. Kendisi komşumuz, evli ve bildiğim 6 çocuğu var. Hatta oğlu 'Ben bu adamın soyadını taşımak istemiyorum' diyerek soyadını değiştirdi.'

'Ne büyüsü ne tılsımı, o adam besmele bile bilmiyor'

Gaziantep'te 'Bana hoca lazım' diyerek araştırma yapan programın muhabiri Hüseyin Coşkun, herkesin kendisine 'Buralarda bir Kahraman Hoca var, çok iyi' dediğini söyledi. Çalınan kapılara cevap verilmeyince Kahraman isimli kişinin akrabası 'Ne büyüsü ne tılsımı, o adam besmele bile bilmiyor.' dediğini canlı yayında anlattı.

Olaylar büyüyünce halasının yanına döndüğü belirtilen Ayşenur Ataş, 'hoca ile bir ilgisi olmadığını' söylerken arkadaşlarıyla yazışmalarını Müge Anlı yayında okudu. Yazışmalarda Ayşenur'un arkadaşı 'Ailen bilmiyor muydu Kahraman ile evlendiğini?' diye soru sorarken, Ayşenur ise 'Yok yok, bilmiyorlar' diye yazdı.

Kahraman'ın başka bir komşusu ise yayına bağlanıp 'Kahraman hep böyle yapıyor. Bizim bir komşumuzun altınlarını aldı bu şekilde, herkesi mağdur etti, kandırdı' dedi.

'Benim 10 yıldır erkekliğim yok, hastane raporları var, Ayşenur'a hiçbir şey yapmadım'

Muhabir Hüseyin Coşkun'un kapısını çaldığı Kahraman isimli kişi, ilk önce kapıyı açmak istemedi ardından 'Yüzümü göstermeyin utanıyorum. Yayına yüzümü göstermeyeceğini üzerine erkek sözü verin çıkayım'  dedi ve ikna oldu. Arkası dönük bir şekilde canlı yayına katılan 70 yaşındaki Kahraman isimli kişinin söyledikleri ise şaşırttı:

'Bana atılan iftiraları kabul etmiyorum. Elimde ses kayıtları, videolar var. O kıza yazık edecekler. Ben bir yıldır büyü yapmıyorum. Benim 10 yıldır erkekliğim yok, hastane raporları var. Yani ben Ayşenur'a hiçbir şey yapmadım. Bu raporu mahkemeye vermek için aldım.'