Cübbeli Ahmet'ten hükümete: Tencere kaynamıyor

Cübbeli Ahmet' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Bursa’da gerçekleştirdiği sohbetinde ekonomik kriz ve siyasete ilişkin konuşurken solculara yönelik 'Brezilya’da solcular kazanıyor buradaki solcular seviniyor ‘yakında biz de kazanacağız’ diye. Nah kazanırsınız. Bizim millet kimseye benzemez değişik bir millet ama tencere sıkıntı yapar yani. 'Hoca kaynamıyor' der yani. Biraz da gavurlar gelsin iktidara der mesela' ifadelerini kullandı.
Cübbeli Ahmet'ten hükümete: Tencere kaynamıyor
2022-11-07 10:33:34   Güncelleme: 2022-11-07 10:33:34    

Ahmet Mahmut Ünlü, 'Cübbeli Ahmet Hoca' isimli Youtube kanalında yayınlanan Bursa sohbetinde ekonomik krizi, siyaseti ve solcuları eleştirdi.

'Siz Brezilya’nın solcusu gibi değilsiniz ki sizde her yol var'

Brezilya'da seçimleri solcu Luiz Inácio Lula da Silva'nın kazanmasına Türkiye'deki solcuların 'sevindiğini' belirten Ahmet Mahmut Ünlü şunları söyledi:

'Brezilya’da solcular kazanıyor buradaki solcular seviniyor ‘yakında biz de kazanacağız’ diye. Nah kazanırsınız. Siz Brezilya’nın solcusu gibi değilsiniz ki sizde her yol var. HDP’cilik var PKK’cılık var DHKPC’lik var ondan sonra 'solcuyuz solcuyuz'. Sosyalistim mosyalistim. Sosyalistsen bir ekmeği yarıya böl de komşuna ver. Ben de diyeyim ki fakire fukaraya acıyor. Sen olmuşsun eşkıya evinde bomba çıkıyor. Milleti öldürecek sosyalist olmuş. Bana mı yutturacaksınız.'

'Bizim millette tencere sıkıntı yapar, 'Hoca kaynamıyor' der'

Sözlerini sürdüren Ünlü, ekonomiyi eleştirerek 'Bizim millet kimseye benzemez değişik bir millet ama tencere sıkıntı yapar yani. Bizim millette tencere sıkıntı yapar, 'Hoca kaynamıyor' der yani. Biraz da gavurlar gelsin iktidara der mesela. Bizim millet böyledir' dedi.

Vehaber Menu