Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan Ekrem İmamoğlu'na: Cüce, müptezel, kıt beyinli

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik yaptığı paylaşımda, 'Kibir abidesi cüce, kıt beyinli' ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan Ekrem İmamoğlu'na: Cüce, müptezel, kıt beyinli
2023-12-29 10:36:52   Güncelleme: 2023-12-29 10:36:52    

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Sözcü TV’de katıldığı programda TOKİ Başkanı'na yönelik eleştirileri sonrasında program sunucusu tarafından TOKİ Başkanı'na programa bağlanma çağrısında bulunuldu.

İmamoğlu ise program sunucusuna tepki göstererek 'Kusura bakmayın TOKİ Başkanı sizin için ne ifade ediyor bilmiyorum ama TOKİ Başkanı bir gün isterse KİPTAŞ Genel Başkanıyla oturur konuşur. Sanem Hanım kusura bakmayın ikidir tekrar ediyorsunuz yarın öbür gün İstanbul Belediye başkanı ya da adayıyla konuşacak olan kişi o değildir. Sizin üzerinizden pirim yapmaya çalışıyordur. Yarın öbür gün bir yerden yanıt verir. Bence yanlış bir anons yaptınız' dedi.

Ekrem İmamoğlu’nun sözleri hükümet kanadında tepki seslerinin yükselmesine neden oldu. O tepkiyi gösterenlerden biri de Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi olan Oktay Saral oldu.

Saral sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ekrem İmamoğlu’na 'Sen,TOKİ Başkanının ne muhatabı olabilirsin ne de tırnağı...Kibir abidesi cüce,kıt beyinli,Trabzon'un yüz karası müptezel!' ifadelerine yer verdi