'Dans istemiyoruz' tepkisine yanıt: AKP'li belediye mini etekli defile yaptı!

Odunpazarı Belediyesi bugün basın kuruluşlarına AKP'li Belediye Başkanı Burhan Sakallı’nın görevde olduğu dönemde Kurşunlu Külliyesi’nde mini etek giyen genç kızların katıldığı defilenin fotoğraflarını gönderdi.
'Dans istemiyoruz' tepkisine yanıt: AKP'li belediye mini etekli defile yaptı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Kurşunlu Külliyesi'nde modern dans gösterisi yapıldığı gerekçesiyle eleştirilen CHP'li Odunpazarı Belediyesi, AKP döneminde külliyede mini etek giyen genç kadınların katıldığı defile fotoğraflarını basın kuruluşlarına gönderd.

24 Mayıs’ta kültür merkezi olarak kullanılan tarihi Kurşunlu Külliyesi’nde farklı yörelerden folklor oyunları, çaça, tango, Hint ve modern dans gösterisi gerçekleştirdi. Külliyedeki dans gösterilerine AKP'li kadınlar tepki gösterdi.

 

 

"Odunpazarı Belediyesi Atatürkçü çağdaş düşünceyi yaşatan bir belediyedir"

DHA'nın haberine göre; Odunpazarı Belediyesi bugün basın kuruluşlarına AKP'li Belediye Başkanı Burhan Sakallı’nın görevde olduğu dönemde Kurşunlu Külliyesi’nde mini etek giyen genç kızların katıldığı defilenin fotoğraflarını gönderdi.

Belediyenin yazılı açıklamasında da şöyle denildi: 
"AKP Odunpazarı İlçe Kadın Kolları tarafından belediyemiz ve Belediye Başkanımız aleyhinde çirkin bir üslubun kullanıldığı bir açıklama yapılmıştır.

Kin ve nefretle yapılan bu çirkin açıklamaya karşılık şunu söyleyebiliriz ki: Odunpazarı Belediyesi; Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü ve bağımsızlığını, Atatürkçü çağdaş düşünceyi, laikliği, demokrasiyi, sosyal hakları, hukukun üstünlüğünü ve bilimi, bedeli ne olursa olsun savunan, koruyan ve yaşatan bir belediyedir."

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü