DAVUTOĞLU KILIÇDAROĞLU'NU TAKİP LİSTESİNDEN ÇIKARDI! ADAM OLMADIĞINI...

Ahmet Davutoğlu Finlandiya ziyareti öncesi Esenboğa Havalimanı'nda açıklama yaptı. Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'na çok sert sözlerle yüklendi.
Davutoğlu Kılıçdaroğlu'nu takip listesinden çıkardı! Adam olmadığını...
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Adam olana adam gibi cevap verilir. Bu konuşmasından sonra ben ona adam demeyi bile saymıyorum. Adam müsveddesi bile demiyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'ne oy vermiş bütün kadınlarımızı Kılıçdaroğlu'na soru sormasını istiyorum. Adam olmadığını, insan olmadığını göstermiştir. Ümit ederiz çıkar 'ben yanlış yaptım' der.

Diğer yandan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Meclis'teki grup toplantısındaki ifadeleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Twitter hesabı üzerinden şunları söyledi:

"Kılıçdaroğlu bugün seviyesizliğinin bir örneğini daha göstermiştir. Kendisi bu üslupsuzluğu ile Türk siyasetinde utançla hatırlanacaktır. Geride hakaretleri dışında hiçbir şey bırakmamış olacak bu siyasinin varlığını gelecek nesiller hatırlamak dahi istemeyecektir.

Kaldı ki seviyesizlik, hakaret ve operasyonla genel başkan olmanın dışında hatırlanacak hiçbir şey de yapmamıştır. Bu terbiyesizliğe her şeyden önce CHP'li kadınların tepki göstermesini bekliyor ve sözlerini aynen kendisine iade ediyorum."