DEVLET BAHÇELİ'DEN TEHDİT: OYLAMADA FİRE ÇIKARSA...

Devlet Bahçeli 'Oylamada MHP’den fire çıkması durumunda, fire veren milletvekilinin partiyle bir bağı kalmamış olur' dedi.
Devlet Bahçeli'den tehdit: Oylamada fire çıkarsa...
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

MHP lideri Devlet Bahçeli Cumartesi günü Osmaniye’ye gerçekleştirdiği ziyaret sonrası kendisini izleyen bir grup gazetecinin siyasetteki gelişmeler üzerine soruları yanıtladı. Partili cumhurbaşkanlığı tabirinin yanlış bir tabir olduğunu belirten Bahçeli "Eğer buna bir anlam yüklemek istiyorsanız, Başkanlık sistemine geçiş sürecinde Recep Tayyip Erdoğan Bey’in başkan olması için bir ön alıştırmadır. Yoksa partili bir cumhurbaşkanı olur mu?" dedi.

Sümeyye Erdoğan’ın düğününü de değerlendiren Bahçeli, "Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı sosyal sorunları, terörü, her gün evlerimize gelen şehitlerin acılarını dikkate aldığımızda biraz daha mütevazı bir düğünle yuva kurmuş olsalardı toplum daha rahat olurdu" dedi. 

MHP'nin dokunulmazlığın kaldırılması konusunda kararlı olduğunu belirten Bahçeli "MHP’nin bünyesinde bulunan arkadaşlarımızın hiçbiri dokunulmazlıkların kaldırılması konusunda farklı bir düşünceyi temsil edemezler, etmezler" dedi.