Din öğretmeni: Taytlı kızların bacak arasına bakıp şehvet duyuyorum!

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Emin Şahin'in, ''Ben tayt-pantolon giyen kızların bacak arasına bakınca şehvet duyuyorum' dediği iddia edildi.
Din öğretmeni: Taytlı kızların bacak arasına bakıp şehvet duyuyorum!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Beykoz'da bulunan Prof. Dr. İbrahim Canan Anadolu Lisesi’nde görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Emin Şahin'in, kadın öğrencilere şehvet duyduğunu söylediği iddia ediliyor. BirGün'de yer alan habere göre, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Şahin'in, iddiaya göre, dersine girdiği bir sınıfta, “Ben tayt-pantolon giyen kızların bacak arasına bakınca şehvet duyuyorum” dedi.

'BENİ BİR KADINLA ODAYA KAPATTIKLARINDA...'

İddia üzerine ulaştığımız Eğitim Sen temsilcileri, Şahin ile ilgili kendilerine ulaşan bilgileri İleri Haber ile paylaştı. İddiaya göre Şahin, sınıfta din dersleri sırasında "Ben kadınların bacak arasına bakınca şehvet duyuyorum", "Bir kadınla beni odaya kapattıklarında o kadının vay haline" gibi çirkin sözler dile getirdi.

MÜDÜR OLAYIN ÜZERİNİ KAPATMAYA ÇALIŞTI

Din öğretmenin söylediği sözlerin Eğitim Senli üyeleri tarafından okulda duyulduğunu kaydeden sendika temsilcileri "Öğrenci sınıf öğretmenine söylüyor. Sınıf öğretmeni diğer öğretmenlerle konuyu paylaşıyor. Okuldaki kadın öğretmenler müdürle görüşüyorlar ve tepki gösteriyorlar. Bunun üzerine müdür 'öğretmenle görüşürüm' diyor. Ancak okul müdürünün din öğretmeniyle görüşmesi ve din öğretmenin reddetmesi sonucu olayın üzeri kapatılıyor" dedi.   

​EĞİTİM SEN EYLEM YAPACAK

 

Eğitim Sen temcilsilcileri İleri Haber'e yaptıkları açıklamada "Suç duyurusunda bulunacağız, bir kadın eylemi örgütlemeyi düşünüyoruz" dedi.   

Vehaber Menu