'Dini istismar eden yapılara karşı nebevi katkıda bulunmaya devam ediyoruz'

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Başkanlık olarak tüm mensuplarıyla 15 Temmuz ruhuna sahip çıktıklarını belirterek, 'FETÖ ve dini istismar eden yapılara karşı milletimizin manevi hayatına nebevi bir yöntemle katkıda bulunmaya devam ediyoruz' ifadesini kullandı.
'Dini istismar eden yapılara karşı nebevi katkıda bulunmaya devam ediyoruz'
2021-07-15 14:01:37   Güncelleme: 2021-07-15 14:01:37    

Erbaş, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 'din istismarıyla mücadele' çalışmalarına yer verdi.

'Diyanet İşleri Başkanlığı olarak tüm mensuplarımızla 15 Temmuz ruhuna sahip çıkıyor, FETÖ ve dini istismar eden yapılara karşı milletimizin manevi hayatına nebevi bir yöntemle katkıda bulunmaya devam ediyoruz' değerlendirmesini yapan Erbaş'ın paylaşımına eklediği Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 'Din İstismarına Karşı Mücadelemiz (2016-2021)' başlıklı görselinde, 15 Temmuz darbe girişimine karşı Diyanet İşleri Başkanlığı'nın faaliyetlerine dair bilgiler yer aldı.

'İmam unvanının FETÖ’nün temsilcileri için kullanılması kabul edilemez'

Erbaş, 'imam' unvanının FETÖ’nün temsilcileri için kullanılmasının kabul edilemez olduğunu belirterek, herkesi bu konuda dikkatli olmaya davet etti. Erbaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, 'İmam isminin FETÖ’nün temsilcileri için kullanılması kabul edilemez' ifadelerini kullandı.

Paylaşımında Erbaş, 'İmam, Peygamber Efendimiz (s.a.s)'in en önemli vasıflarından biridir ve onun dünyada yüz binlerce varisinin meslek unvanıdır. İMAM isminin FETÖ’nün temsilcileri için kullanılması kabul edilemez. Tüm kardeşlerimi bu konuda dikkatli olmaya davet ediyorum' dedi.

 

Vehaber Menu